INCASSOBUREAU IN ROTTERDAM

 

Rotterdam is de toegangspoort tot de Europese markt. Met zijn wereldberoemde haven trekt Rotterdam jaarlijks 130.000 schepen. De haven van Rotterdam biedt veel mogelijkheden voor ondernemers (zowel nationaal als internationaal). De stad is herkenbaar aan zijn prachtige Erasmusbrug over de Nieuwe Maas.
 
Ondernemingen rondom de haven geven zowel de lokale als nationale economie een enorme boost. Een plek waar veel wordt verhandeld, maakt de stad aantrekkelijk om te investeren. BVCM ook; Incassobureau Rotterdam, maakt het voor zowel consumenten als ook voor ondernemers aantrekkelijk om zaken te doen. Al deze handel betekent echter niet altijd dat er ook daadwerkelijk wordt betaald voor een dienst of product. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een klant of zakenpartner een verleden van te late betalingen heeft.
 
Om de (krediet)risico’s tot een minimum te beperken kan er vooraf gekeken worden of de betreffende persoon/opdrachtgever wel betrouwbaar en kredietwaardig is. Om hier een goed inzicht in te krijgen kunt u gebruik maken van een kredietrapport. In dit rapport wordt een overzicht gegeven van het betaalgedrag van uw toekomstige klant.
 

Inschakelen van een incassobureau Rotterdam


Heeft u een goede relatie met uw klant maar toch nog openstaande rekeningen voor de door u geleverde diensten en producten? Dan bent u bij BVCM ook aan het juiste adres.
 

Incasso ‘No cure No pay’ laten incasseren


BVCM is uw nummer één incassobureau Rotterdam. BVCM biedt u de mogelijkheid om uw vorderingen op basis van 'No cure No pay' te laten incasseren. Vrij vertaald betekent 'No cure No pay' letterlijk: geen oplossing, geen betaling. Dit model houdt in dat er voor u geen kosten zijn wanneer het BVCM niet lukt om minnelijk de openstaande vordering te incasseren (en er dus niet betaald wordt door uw debiteur). Als bij incasso No cure No pay geldt: worden er door BVCM pas kosten in rekening gebracht wanneer BVCM succesvol de openstaande vordering heeft weten te incasseren.