Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Inspiratiesessie

Ervaar hoe het online Order2Cash platform een boost kan geven aan de bedrijfsresultaten van elke organisatie. Met grote regelmaat verzorgen we inspiratiesessies m.b.t. Business Process Outsourcing (BPO). Tijdens deze sessies bespreken we hoe bijvoorbeeld elektronisch factureren, e-payments, creditmanagementsoftware en andere onderdelen van het internationale platform uw organisatie kunnen helpen om kosten te reduceren, cashflow te verbeteren en risico’s in uw zakendoen te verminderen.

bvcm-training-dagdelen-prijzen

​Via het formulier hiernaast kunt u (kosteloos) uw interesse uiten voor onze inspiratiessessie BPO, e-Invoicing en Order2Cash. Een van onze medewerkers zal vervolgens contact met u opnemen.

Maak hier uw interesse voor onze inspiratiesessie kenbaar

Bereken uw ROI met de efficiëntie spreadsheet

Wilt u weten hoe efficiënt uw bedrijfsproces is en waar verbetering mogelijk is? Download dan nu onze gratis BPO-spreadsheet via de onderstaande knop. Met deze spreadsheet krijgt u snel en eenvoudig inzicht in de efficiëntie van uw huidige proces. Ontdek ook hoe een e-Invoicing oplossing van BVCM u kan helpen om uw kosten te verlagen en uw cashflow te verbeteren. 

BPO-spreadsheet-desktop