Ik wil graag gebeld worden

Ik wil graag gebeld worden

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
Met Business Process Outsourcing (BPO) van BVCM, nemen we al uw creditmanagement-processen uit handen. U kunt het volledige facturatie- en debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze experts uitbesteden: vanaf het versturen van de factuur, het verwerken van de betalingen tot en met eventuele juridische maatregelen.

We voorzien onze klanten o.a. van flexibele e-Invoicing, facturering en betalings-mogelijkheden, die ervoor zorgen dat het doen van zaken met uw klanten wordt vereenvoudigd, ook op internationaal niveau. We zorgen ervoor dat onze klanten toegang krijgen tot de meest uitgebreide debiteurenbeheer- en incasso tools om follow-up te kunnen geven aan achterstallige betalingen.

Ook customerservice en dispuut-management maken onderdeel uit van het platform waarmee, naast up-to-date, transparante historische financiële informatie en de lopende status van de betalingsgegevens realtime ondersteuning kan worden geboden.
Bereken ROI
Bereken nu uw ROI door middel van onze efficiëntie spreadsheet. Deze (gratis) spreadsheet geeft u inzicht in de efficiency van uw huidige proces. Door middel van deze sheet kunt u ontdekken hoe een e-Invoicing oplossing van BVCM u helpt uw kosten te verminderen en cashflow te verbeteren.

Bereken hier uw efficiency

24/7 Toegankelijk
Elektronisch factureren van BVCM is 7 dagen per week, 24 uur per dag toegankelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Voordelen

  • Wereldwijde koppelingen
  • Kostenbesparend
  • Snelle implementatie 
  • Verlaagt uw DSO
  • BPO