Samenwerkingsovereenkomst
Donderdag 11 januari 2018, Amsterdam.

BVCM en Nolletch hebben afgelopen week een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten op het gebied van mobile e-learning binnen credit management.

Deze samenwerking resulteert in het aanbieden van een uniek leerplatform (Knowingo) waarmee organisaties en hun medewerkers op een leuke en eenvoudige manier worden uitgedaagd hun kennis te verrijken.

Gebruikers van dit leerplatform kunnen Knowingo eenvoudig naar wens inrichten om de eigen kennis of die van anderen op gewenste onderdelen en wijze te toetsen en indien gewenst snel op te krikken. Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van dienstverlening, producten of algemene vakkennis. Knowingo is beschikbaar in de vorm van een mobiele app waarmee iedere speler als in een game en op een tijdstip dat het hem/haar het beste uitkomt direct aan de slag kan.

Op deze wijze van gamified learning worden gebruikers op een leuke manier gestimuleerd en gemotiveerd om continu te blijven leren. Hiermee wordt leren leuk voor iedereen! Alle relevante kennis kan per persoon op eigen tempo geoefend en opgenomen worden. Het druppelsgewijs leren vult aanwezige kennisgaten binnen een organisatie en leidt tot een optimale leerefficiëntie waarbij alle overkill aan informatie wordt teruggebracht tot de essentie.
Traditionele bedrijfstraining 1 of 2 keer per jaar heeft na enkele weken geen meetbaar effect meer. Met dit platform leren medewerkers niet alleen veel makkelijker en sneller, ook blijft hun kennis aantoonbaar paraat door herhaald leren.” Aldus CarelJan Kuiter, Partner & Marketing manager van Nolletch.

Deze vorm van e-learning leidt tevens tot zowel besparingen van reguliere, traditionele trainingskosten als tot een efficiëntere en hogere kwaliteit dienstverlening richting klanten en relaties. Bovendien geeft het organisaties een optimaal inzicht van de aanwezige kennis binnen de eigen organisatie en het individuele kennisniveau van haar medewerkers. “Door middel van dit online leerplatform gaat BVCM haar huidige trainingen, expertise, content en kennis op een nog efficiëntere wijze aanbieden aan haar klanten, relaties en eigen personeel.” Aldus Carel Alberts, Commercieel Directeur van BVCM.
 
Over Nolletch
Nolletch is aanbieder en implementatiespecialist van dit zeer geavanceerde en unieke online leerplatform waarmee organisaties op zeer effectieve wijze elke kennis top-of-mind bij hun medewerkers kunnen krijgen én houden. Medewerkers en de kennis waarover zij beschikken vormen voor veel bedrijven de belangrijkste assets.
 
Media contact:
CarelJan Kuiter (Nolletch B.V.)
Partner & Marketing manager
Email: ckuiter@nolletch.nl
Telefoonnummer: 030-227 1944
www.nolletch.nl

Over BVCM
BVCM (Bureau Voor Credit Management) is een toonaangevende speler in Nederland op het gebied van Credit Management en loopt al jaren voorop waar het gaat om het bieden van nieuwe, innovatieve diensten richting haar klanten en relaties.

Media contact:
Carel Alberts (BVCM)
Commercieel directeur
Email : c.alberts@bvcm.nl 
Telefoonnummer: 020-346 0746
www.bvcm.nl