Ontdek alle geheimen van een debiteurenportefeuille. Weet hoe je je portefeuille moet aanpakken en welke meetinstrumenten (KPI’s) je daarbij kunt gebruiken.

Voor wie?
Voor alle medewerkers van afdelingen Incasso, Collections, Finance & Accounting en andere Credit- & Risk-professionals. 

Deze training is er voor iedereen die zich weleens afvraagt: Hoe krijg ik grip op mijn portefeuille? Wat is belangrijk om te doen? Hoe beïnvloed ik mijn KPI’s? Hoe haal ik mijn doelstellingen? Hoe denk en werk ik zo proactief mogelijk?
                                              
Doel van de training
Na deze training / opleiding debiteurenbeheer heeft een debiteurenportefeuille geen geheimen meer voor jou. Je kent de kritieke KPI’s en weet hoe je ze kunt beïnvloeden. Je begrijpt hoe je welke keuzes moet maken om je doelstellingen te behalen.

Wat leer je?
Je leert effectief en efficiënt denken en werken, problemen oplossen en kansen pakken. Je leert beter plannen, debiteurenportefeuilles analyseren, prioriteiten stellen, KPI’s bepalen en berekenen, rapporteren, evalueren, ideeën presenteren en ‘verkopen’. Kortom een uitstekende opleiding debiteurenbeheer. Resultaat: je bent in staat om structureel resultaten te verbeteren, zoals een lager DSO, een hoger werkkapitaal en een hogere klantomzet en ROI.
 
Trainingen bij BVCM
Alle trainingen van BVCM zijn interactief en praktijkgericht: je krijgt concrete instrumenten en technieken die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Ook na de training kun je blijven profiteren van onze feedback en adviezen en verzorgen we desgewenst coaching on the job. Omdat we vooraf jouw werksituatie en leerdoelen in kaart brengen, sluit de training altijd naadloos aan op jouw dagelijkse praktijk.
 
Aantal dagdelen en tarief
Het betreft 2 dagdelen inclusief lunch. De prijs per deelnemer is € 495,- voor klanten van BVCM en € 595,- voor niet-klanten. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief lunch en cursusmaterialen.

Inschrijven training