Een goede relatie met uw klanten bevordert een vlot betalingsgedrag. Met de creditmanagement-software van BVCM kunt u debiteuren efficiënt beheren en op de juiste wijze met ze communiceren. De software draait in de cloud, dus u kunt er vandaag nog mee aan de slag.
 
Zorgeloos debiteurenbeheer
BVCM biedt flexibele creditmanagement-software, dé oplossing voor een effectief, kostenbewust, online creditmanagement. Met goed georganiseerde communicatielijnen en zorgvuldig ingerichte debiteurgroepen heeft u de oplossing in handen voor zorgeloos debiteurenbeheer.
 
Altijd en overal inzicht
Met de creditmanagement-software van BVCM beschikt bovendien iedereen in de organisatie altijd over dezelfde informatie. Niemand hoeft meer te zoeken naar de laatste status: de gehele, actuele debiteurhistorie is terug te vinden in het debiteurdossier. Zo hebben al uw medewerkers in één oogopslag inzicht in facturen, afspraken en de klachtenafhandeling.

Overzichtelijke informatie
Door middel van vooraf gedefinieerde workflows worden processen in een handomdraai geautomatiseerd en (vervolg)taken automatisch geagendeerd. Op het overzichtelijke dashboard vindt u nuttige managementinformatie, zoals accurate overzichten van de DSO-ontwikkeling ouderdomsanalyses van klanten en cashflow-voorspellingen.

Voordelen

  • Werken in de cloud
  • Optimale werkprocessen
  • Volledig in- en overzicht
  • Zorgeloos beheer

Snelheid en gemak in het monitoren van uw debiteuren.