Word een volwaardig sparrings- en gesprekspartner voor al je interne en externe klanten. Leer gesprekstechnieken, conflicthantering, complementair denken en werken, reflecteren en ‘kansdenken’. 

Voor wie?
Voor alle medewerkers van afdelingen Incasso, Collections, Finance & Accounting en andere Credit- & Risk-professionals. 

Deze training is er voor iedereen die zich weleens afvraagt: Wie zijn mijn klanten eigenlijk? Word ik tegengewerkt of zie ik misschien de oplossing niet? Hoe krijg ik de medewerking die ik nodig heb? Waarom wil die ander het nu niet begrijpen en waarom verandert hij/zij niet?

Is dit een vervolg training?
Nee. Echter, deze training is een mooie aanvulling voor deelnemers van die eerder de training 'Telefonisch Incasseren' hebben gevolgd en alle mogelijkheden willen benutten om een volwaardig sparrings- en gesprekspartner te worden voor interne en externe klanten.

* De training 'Gespreks- en onderhandelingstechnieken' dit een opzichzelfstaande training, waarbij het niet nodig is om een eerdere
   training gevolgd te hebben.

Doel van de training
Na deze training kun je bepalen wie jou en je werkgever verder kunnen helpen, of dit nu binnen of buiten de organisatie is. Je ziet in wat jij kunt doen om anderen in beweging te krijgen. Kortom: je bent een volwaardig sparrings- en gesprekspartner voor alle interne en externe klanten.

Wat leer je?
In deze training leer je gesprekstechnieken, conflicthantering en onderhandelingstechnieken. Je oefent in complementair denken en reflecteren. Na de training ben je in staat klachten effectief af te handelen, je klantrelaties te verbeteren en problemen om te zetten in kansen.

Trainingen bij BVCM
Alle trainingen van BVCM zijn interactief en praktijkgericht: je krijgt concrete instrumenten en technieken die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Ook na de training kun je blijven profiteren van onze feedback en adviezen en verzorgen we desgewenst coaching on the job. Omdat we vooraf jouw werksituatie en leerdoelen in kaart brengen, sluit de training altijd naadloos aan op jouw dagelijkse praktijk.
 
Aantal dagdelen en tarief
Het betreft 2 dagdelen inclusief lunch. De prijs per deelnemer is € 495,- voor klanten van BVCM en € 595,- voor niet-klanten. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief lunch en cursusmaterialen.

Inschrijven training