BVCM neemt ook de zorgen voor vorderingen buiten Nederland uit handen. Vanuit Amsterdam spreken onze native speaking professionals uw debiteur aan in zijn eigen taal. Daarnaast maakt BVCM deel uit van het internationale netwerk GCS, met meer dan honderd kantoren in negentig landen. Dat stelt ons in staat om wereldwijd voor u te incasseren.

​Zaken als taalbarrieres, wet- en- regelgeving en cultuur-verschillen maken het (internationale) incasseren lastig en tijdrovend. Daarom ondersteunen wij u graag met internationale incasso van BVCM. Indien wij uw vordering niet vanuit Amsterdam en/of Curacao kan worden geincasseerd, zetten wij onze internationale partner in om uw vordering alsnog te kunnen voldoen. 

Op Curaçao hebben we bovendien ons eigen kantoor dat het gehele Caribische gebied én heel Noord- en Zuid-Amerika bedient. BVCM, kwaliteit gegarandeerd! Meer informatie vindt u op de contactpagina.
42321-UC

Ook internationaal helpen wij u graag

BVCM biedt naast pre-incasso, minnelijke incasso en juridische incasso ook internationale incasso, als onderdeel van onze incasso-dienstverlening. Een debiteur die een openstaande vordering niet betaalt is vervelend, maar als de debiteur ook nog eens in het buitenland woont, kan dit nog moeizamer verlopen.


Contact  

Voordelen

  • Native speakers
  • Internationaal netwerk
  • Kennis van lokale markt(en)
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 inzage in dossiers