close
Jouw financieel shared service center (FSSC) verbeteren?
Carina van Reeven komt als Financial Shared Service Center (SCC) specialist vaak in contact met CFO's. Uit vele gesprekken is gebleken dat veel CFO's het vaak lastig vinden om een succesvol financieel SCC te realiseren, ook CFO Henk ondervond hier problemen mee.   

Bij veel grote organisaties zie ik dat het lastig is de verschillende interne klanten tevreden te stellen. CFO Henk die een financieel SSC in Nederland heeft, vertelde me recent: “Alle werkmaatschappijen zijn voorstander van het samenwerken in het financieel SSC zolang iedere werkmaatschappij maar op zijn eigen manier kan blijven werken. Met 20 werkmaatschappijen als klant is dit voor het financieel SSC niet uitvoerbaar”, aldus Carina van Reeven. Dit kan ook anders.

Online Masterclass Shared Service Center

De afgelopen jaren heeft Carina van Reeven als toonaangevende financieel SSC-expert veel ervaring en inzicht gekregen in de werkende factoren van een goedlopend financieel SSC. Haar kennis draagt ze graag aan je over in deze Masterclass op donderdag 2 juli van 08.00 uur tot 10.00 uur. 

In deze Masterclass leer je onder andere:

  • Hoe je een optimaal financieel SSC realiseert dat door medewerkers gedragen wordt;
  • 3 manieren om als financieel SSC met minimale middelen maximale waarde te leveren voor de interne klanten en de totale onderneming;
  • Welke fouten je moet vermijden bij het benutten van IT zodat processen optimaal gaan functioneren.

Aanmelden Masterclass

Je kunt je aanmelden via de onderstaande buttonDeelname aan deze webinar is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.
 
Aanmelden Masterclass
 

Over Carina van Reeven

Carina van Reeven helpt sinds 2002 haar klanten om aansprekende resultaten te boeken met hun financieel shared service center (FSSC). Ze is auteur van het boek ‘Het succes van shared service? Jij!’ en dé expert voor financieel shared service centers in Nederland. 
 
Tot haar klantenkring horen Scandinavian Tobacco Group, Joust, Dura Vermeer Bouw en Vastgoed, Alpheios, Hago, Assist, Vebego International, BAM Bouw en Vastgoed, Brocacef/Mediq, AkzoNobel, Thales, BAM Techniek, EVO, HTM, Connexxion/Transdev. Over haar resultaten en aanpak zijn artikelen gepubliceerd op LinkedIn, CFO.nl, FM.nl en het Controllers magazine. Ook is ze een zeer gewaardeerd spreker en trainer over dit onderwerp.

Contactgegevens Carina van Reeven

E-mail: carina@sharedservicegids.nl
Telefoonnummer: 06 51 098 765

  • Carina van Reeven
  • BVCM