De mogelijkheid om het Knowingo leerplatform volledig af te stemmen op uw organisatie

Deze optie biedt de mogelijkheid om bij ieder gebruik van de App uw bedrijfslogo als beginscherm in te stellen.

Creëer eigen topics

Creëer al uw vragen en onderwerpen op basis van de dienstverlening, producten en services van uw organisatie.

Behaal een hogere level en status door XP

Hoe meer je speelt hoe hoger je level en daarmee je spelersstatus wordt.

Vele extra functionaliteiten

•  Kies uw avatar.
•  Speel solo quizzen.
•  Daag collega’s uit voor een duel.
•  Certificeringen per topic.
•  Volg je eigen niveau en vooruitgang.
•  Behaal extra punten met side quests.

Bekijk de vooruitgang en statistieken van uw medewerkers

Middels een overzichtelijk en eenvoudig te bedienen dashboard.

Feedback

Ontvang duidelijke feedback wanneer een uitdaging niet is behaald.

Knowingo is een innovatief digitaal leerplatform. Met Knowingo kunt u uw organisatie en medewerkers op een leuke en efficiënte manier laten leren. Door het gebruik van dit slimme leerplatform gaat het kennisniveau van uw personeel in grote stappen vooruit. Vanuit jarenlang onderzoek en ervaring in de game industrie is deze App speciaal ontwikkeld om uw personeel de optimale leerervaring te geven.

Naast de Knowingo App en dashboard als los platform, biedt BVCM ook de mogelijkheid tot een volledige inrichting van het leerplatform op basis van uw organisatie, zodat een zorgeloze integratie gegarandeerd kan worden. Wij kunnen tevens diverse topics aanbieden waardoor u direct aan de gang kunt gaan. U kunt hierbij denken aan onderwerpen zoals: Wet Financieel Toezicht (WFT Basis) en onze trainingen:

  • Cijfers en kpi's voor effectief debiteurenbeheer
  • Kredietanalyse en kredietacceptatie
  • Telefonisch incasseren
  • Communiceren met klanten en collega's

Knowingo is vanaf heden ook een standaard toevoeging op onze bestaande trainingen. Wanneer u of uw medewerkers, bij ons een training volgt krijgt de trainee zowel voor- als na de training toegang tot het Knowingo platform om het kennisniveau op pijl te brengen en te houden. Knowingo is het eerste digitale leerplatform binnen credit management, exclusief aangeboden door BVCM!

Wilt u uw organisatie ook succesvol lerende houden? Neem dan contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken of meld u nu aan voor een gratis demo!

(+) Knowingo is een trademark van Knowingo B.V.

Thomas

"Veel kennis die ik normaal sneller zou vergeten, blijft met behulp van Knowingo een stuk beter hangen. In een aantal situaties heb ik hier ook daadwerkelijk profijt van gehad tijdens mijn werkzaamheden." 

Thomas
Call2Collect

Daphne

"Dit leerplatform biedt een effectieve manier van leren omdat het in de vorm van een spel wordt gepresenteerd. Je moet voor jezelf bepaalde doelen en certificaten behalen wat het spelen een stuk uitdagender maakt. Door het herhalen van topics en vragen lukt het mij om bepaalde dingen beter te onthouden."

Daphne
BVCM

Cas

"Knowingo helpt mij op een leuke manier om meer kennis op te doen over de hele organisatie, wat mij uiteindelijk ook beter maakt in mijn werk. Omdat je het speelt in de vorm van een spel, heb je bijna niet door dat je het eigenlijk doet voor je werk."

Cas
Call2Collect

Nicole

"Een leuke manier van leren! Doordat mijn werkgever de topics zelf maakt, wordt mij relevante informatie over mijn vak, de markt en ontwikkelingen bijgebracht. En dit op een speelse manier, waardoor je niet door hebt dat je aan het leren bent, maar ondertussen dus wel veel leerzame informatie tot je krijgt."

Nicole
BVCM

Tony

"Omdat wij zoveel verschillende afdelingen hebben en al deze afdelingen in de topics ook aan bod komen, leer ik steeds meer over de gehele organisatie en het werk van mijn collega’s. Ik vind het leuk om collega’s uit te dagen voor een quiz en hen vervolgens op hun eigen vakgebied te verslaan!"

Tony
Call2Collect

Nolletch

In de korte periode dat het platform in de lucht is zijn er al diverse grote organisaties tevreden klant geworden (waaronder Rabobank, Symantec en UMC Utrecht). Na succesvolle pilots maken o.a. Elsevier en AKZO ook gebruik van het leerplatform

Nolletch

Hulya

"Door Knowingo wil je graag jezelf verbeteren! Het is vrij verslavend omdat je elke keer een hoger level wilt behalen. Het geeft mij een kick wanneer ik weer een nieuw certificaat behaal en om een competitie met mijn collega’s aan te gaan. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden om het tenminste een keer te proberen. Geloof me… voordat je het weet ben je er net als ik ook aan verslaafd."

Hulya
BVCM

knowing testing

testingmonial

test
test

Bekijk hiernaast hoe Knowingo uw medewerkers en organisatie verder kan helpen.

Wat is Knowingo?

What is Knowingo?