Nieuwsbrief juni
Beste Lezer,

Schulden zijn een enorm probleem, zowel voor de schuldeisers als voor de schuldenaren. Problematische schulden kosten de samenleving veel geld en financiële problemen zijn niet eenvoudig op te lossen. Veel (onnodig) leed en stress verslechtert het welzijn van mensen en belemmert tevens terugkeer naar de arbeidsmarkt. Om dit probleem aan te pakken, is BVCM Sociaal opgericht.

Gilbert Sneep en Richard Schulzer van Socialized Experts hebben beiden hun sporen ruim verdiend binnen het Sociaal Domein. André Groot, CEO van BVCM, heeft als bestuurslid van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) onder andere de portefeuille Schuldhulpverlening in zijn beheer. Al snel bleek dat beide partijen elkaar op dit gebied goed kunnen aanvullen en ondersteunen. Gezamenlijk bestaat er een gezonde ambitie om met slimme en effectieve oplossingen voor de huidige schuldenproblematiek te komen. Oplossingen die zowel de schuldenaar als de schuldeiser een beter perspectief bieden.

Met de start van BVCM Sociaal kunnen wij gemeenten een integrale en effectieve aanpak van schulden aanbieden. Ook biedt BVCM Sociaal detachering van vakspecialisten en trainingen voor het Sociaal Domein aan.

Klik hier om verder te lezen.
  • 21 June 2019
  • BVCM