Ben je als CFO, financieel directeur of financieel manager verantwoordelijk voor het financieel shared service center (FSSC) en wil je hier een groot succes van maken?

In de praktijk blijkt dit vaak lastiger dan gedacht. Ondanks alle moeite die je erin steekt, blijven de processen van het financieel SSC omslachtig en inefficiënt. De interne klanten zijn toch nog ontevreden. Rapportages zijn een rommelige mix van Excel sheets uit verschillende IT systemen die hun doel missen. Medewerkers voelen zich bedreigd door de veranderingen en vertonen stress. De beste mensen dreigen te vertrekken. Je weet dat een nieuw soort medewerker nodig is maar het valt niet mee de juiste mensen te krijgen.

Dit hoeft niet zo te zijn

Een FSSC kan ook juist omarmd worden door alle betrokkenen. Het FSSC functioneert goed en efficiënt en de interne klanten schatten het hoog in als gewaardeerde sparringpartner. Ze werken uit eigen beweging mee om de processen te optimaliseren. Interne klanten gaan het FSSC steeds meer als onmisbaar zien en vragen het om nieuwe diensten te leveren. Hierdoor wordt het FSSC steeds meer een kenniscentrum, een katalysator voor de digitale transformatie van de totale onderneming.

Als verantwoordelijke CFO kun je nu de vergelijking doorstaan met je concurrenten, die ook allemaal hun FSSC optimaliseren. Net als zij trek je ook jonge, veelbelovende mensen aan. Hierdoor word je nog aantrekkelijker voor goede mensen.

Wat is er nodig om dit te bereiken?

Het draait allemaal om kennis, inzichten en mindsets.
 
Dit is precies waar de online Masterclass ‘Hoe bouw je in 3 stappen een optimaal FSSC dat 75% kosten reduceert?’ over gaat.  De afgelopen jaren heeft Carina van Reeven als toonaangevende FSC-expert veel ervaring en inzicht gekregen in de werkende factoren van een goedlopend FSSC. Haar kennis draagt ze graag aan je over in deze Masterclass op 24 september van 08.00 uur tot 10.00 uur. In deze Masterclass ontdek  je:
  • Hoe je, met de minste resources en tijd, 75% kostenreductie bereikt
  • Welke acties je nu het grootste resultaat opleveren
  • Hoe je een optimaal FSSC realiseert dat door medewerkers gedragen wordt.

Aanmelden Masterclass

Je kunt je aanmelden via de onderstaande button. Deelname aan deze masterclass is kosteloos
Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij.

Aanmelden Masterclass