close
Onmisbare tool voor elke kredietverzekeringsbedrijf: de PolisManager van CreditDevice
Actuele informatie over de hoogte van je dekking is essentieel bij een kredietverzekering. Is een limiet bijvoorbeeld ingetrokken door de verzekeraar, dan wil je natuurlijk niet dat er nog goederen worden geleverd. PolisManager zorgt daarom dagelijks voor de actuele stand van zaken. Zowel in het PolisManager portaal als in je ERP pakket. Je kunt nieuwe limieten aanvragen vanuit het portaal en elke beslissing, intrekking of verlaging is direct te zien. Hiervoor heb je niet langer het portaal van de kredietverzekeraar nodig.
 
Overzichten zijn ook eenvoudig op te vragen: dit scheelt handmatig werk en is minder foutgevoelig. Het verwerken van e-mails vanuit de kredietverzekeraar gaat geautomatiseerd.
 
PolisManager houdt exact bij hoe de betaalde facturen worden afgeletterd op de oudste openstaande factuur. Dit is dé methode van de kredietverzekeraars. Afletteren op factuurnummer is de normale methode bij ondernemers. Kredietverzekeraars hanteren echter een andere werkwijze: voor het bepalen van dekking in de zelfbeoordeling (op basis van positieve betaalervaringen) letteren zij juist af op de oudste openstaande factuur. PolisManager volgt de aanpak van de verzekeraars en houdt de aflettering op de oudste openstaande factuur exact bij. Zodoende ben je altijd verzekerd van de juiste berekening voor de zelfbeoordeling en ontstaan hier geen fouten!
 
In de ogen van Elias Ruissen, credit manager bij WePayPeople, is PolisManager een onmisbare tool voor elke credit manager die kredietverzekerd is. “Met PolisManager heb je namelijk een directe link met de database van je kredietverzekeraar. Het geeft je een zekerheid die je niet eerder had. Als credit manager wil je niet achter de feiten aan lopen, want dat betekent vaak onbetaalde facturen en schades. Met PolisManager ben je dat altijd een stap voor”.

Webinar Polismanager

Tijdens de online webinar op dinsdag 3 november laten wij u meer zien over de Polismanager. Zo komt het volgende aan bod:
  • De werking van de Polismanager
  • Wat is er technisch voor nodig.
  • Wat zijn de voordelen voor u
  • Welke investering is ermee gemoeid 
 
Het webinar vindt plaats op dinsdag 3 november van 10:00 tot 11:00 uur. 
 
Meld je direct aan
  • CreditDevice
  • BVCM