Ontdek alle geheimen van een debiteurenportefeuille. Weet hoe je een portefeuille dient aan te pakken en welke meetinstrumenten (KPI’s) je daarbij kunt gebruiken.

Voor wie?
Voor alle medewerkers van afdelingen Incasso, Collections, Finance & Accounting en andere Credit- & Risk-professionals.
Deze training is er voor iedereen die zich weleens afvraagt: Hoe krijg ik grip op mijn portefeuille? Wat is belangrijk om te doen? Hoe beïnvloed ik mijn KPI’s? Hoe haal ik mijn doelstellingen? Hoe denk en werk ik zo proactief mogelijk?

Doel van de training
Na deze training heeft een debiteurenportefeuille geen geheimen meer voor jou. Je kent de kritieke KPI’s en weet hoe je ze kunt beïnvloeden. Je begrijpt welke keuzes gemaakt dienen te worden om je doelstellingen te behalen.

Wat leer je?
Je leert effectief en efficiënt denken en werken, problemen oplossen en kansen pakken. Je leert beter plannen, debiteurenportefeuilles analyseren, prioriteiten stellen, KPI’s bepalen en berekenen, rapporteren, evalueren, ideeën presenteren en ‘verkopen’. Kortom een uitstekende opleiding debiteurenbeheer. Resultaat: je bent in staat om structureel resultaten te verbeteren, zoals een lager DSO, een hoger werkkapitaal en een hogere klantomzet en ROI.

Kosten
€ 400,00 exclusief BTW en inclusief lunch, koffie/thee/fris en cursusmaterialen. 15% korting bij elke volgende deelnemer van dezelfde organisatie. De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Locatie
Trainingscentrum Onguard, Oude Bosscheweg 13 in Zaltbommel

Datum 21 augustus 2020