Ik heb een vraag over deze training  

Ik heb een vraag over deze training

Ik heb een vraag over:

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
42637-CMS
Trainingen op maat
U kunt bij BVCM ook terecht voor trainingen op maat. Vooraf bepalen we samen met u de inhoud van de training, op basis van de doelstellingen van uw onderneming en de resultaten die u met de training wilt behalen. Al onze trainingen zijn interactief en volledig op de praktijk gericht. De deelnemers beschikken na afloop over nuttige instrumenten en technieken. Na de training blijven we ze bijstaan met feedback en advies en eventueel coaching on the job. Zo werken we samen aan het eindresultaat en bent u verzekerd van succes.

Effectieve aanpak
Onze docenten en trainers hebben een brede praktijkervaring opgedaan binnen uiteenlopende dienstverlenende bedrijven: van financiële instellingen tot non-profitorganisaties.

De trainingen van BVCM onderscheiden zich door persoonlijke aandacht en de wijze waarop de deelnemers tijdens de training medeverantwoordelijk worden voor hun eigen succes.

Alle trainingen zijn vooral gericht op persoonlijke ontwikkeling. De opdrachten en rollenspellen zijn branchegericht en soms ook bewust branchevreemd. Na afloop van elke training krijgen de cursisten concrete doelstellingen mee. Met een training van BVCM haalt u het maximale uit uw mensen en staan uw ondernemersdoelstellingen centraal!

Meer informatie? Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 020-3460746. Om een passend voorstel te kunnen doen, maken we graag een afspraak met u. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en behoefte.
telefonisch-incasseren

Gespreks- en onderhandelings-
technieken

8 April 2021

Amsterdam - On hold

Read More

42728-CMS

Kredietanalyse en kredietacceptatie

21 September 2021

Amsterdam - On hold

Read More

  close