U kunt bij BVCM kiezen uit een uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingen op het gebied van creditmanagement. Van praktische trainingen op inschrijving tot volledige opleidingstrajecten op maat, van coaching on the job tot workshops en kennissessies.

Onze docenten en trainers kennen de praktijk uit eigen ervaring binnen uiteenlopende dienstverlenende bedrijven: van financiële instellingen tot non-profitorganisaties.

De volgende trainingen kunt u volgen bij BVCM: Trainingen op maat
U kunt bij BVCM ook terecht voor trainingen op maat. Vooraf bepalen we samen met u de inhoud van de training, op basis van de doelstellingen van uw onderneming en de resultaten die u met de training wilt behalen. Al onze trainingen zijn interactief en volledig op de praktijk gericht. De deelnemers beschikken na afloop over nuttige instrumenten en technieken. Na de training blijven we ze bijstaan met feedback en advies en eventueel coaching on the job. Zo werken we samen aan het eindresultaat en bent u verzekerd van succes.

Effectieve aanpak
De trainingen van BVCM onderscheiden zich door kleine groepen. Onze trainers maken de deelnemers medeverantwoordelijk voor hun eigen succes. Alle trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Alle opdrachten en rollenspellen zijn gebaseerd op de eigen praktijk. De trainers delen actief kennis en ervaringen met de cursisten en geven de deelnemers concrete doelstellingen mee. Ook na de training kunnen de cursisten profiteren van feedback en advies via onze kennisseminars en –sessies.

Wij trainen uw personeel


Met een training van BVCM haalt u het maximale uit uw mensen.
Uw ondernemersdoelstellingen staan centraal in onze trainingen.
 

Voordelen

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gediplomeerde trainers
  • Desgewenst op locatie

Telefonisch incasseren

14-09-2017

Amsterdam

Haal het maximale resultaat uit ieder telefoongesprek.

Lees meer

Communiceren met klanten en collega's

02-11-2017

Amsterdam

Leer effectief communiceren met klanten (interne en externe).

Lees meer

Kredietanalyse en kredietacceptatie

12-10-2017

Amsterdam

Word een expert in kredietrisico’s inschatten en beperken.

Lees meer

Cijfers en KPI's voor effectief debiteurenbeheer

28-09-2017

Amsterdam

Ontdek alle geheimen van een debiteurenportefeuille.

Lees meer