U kunt bij BVCM kiezen uit een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van credit management. Van praktische trainingen op inschrijving tot volledige opleidingstrajecten op maat, van coaching on the job tot workshops en kennissessies.

Onze docenten en trainers kennen de praktijk uit eigen ervaring binnen uiteenlopende dienstverlenende bedrijven: van financiële instellingen tot non-profitorganisaties.

Effectieve aanpak
De praktijkgerichte trainingen van BVCM onderscheiden zich door kleine groepen. Onze trainers maken de deelnemers medeverantwoordelijk voor hun eigen succes. Alle trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn  de opdrachten en rollenspellen gebaseerd op de eigen praktijk. De trainers delen actief kennis en ervaringen met de cursisten en geven de deelnemers concrete doelstellingen mee. Ook na de training kunnen de cursisten profiteren van feedback en advies via onze kennisseminars en –sessies.

Knowingo
Onze trainingen zijn grotendeels uitgebreid met Knowingo*. Dit zeer geavanceerde leerplatform zorgt ervoor dat er een maximale hoeveelheid informatie in korte tijd wordt opgenomen en geleerd. 

Met behulp van een interactief en slim platform (o.a. bestaande uit een app) krijgt u of uw medewerker, voorafgaande- en na afloop van de training, toegang tot de app om de opgedane kennis te blijven toetsen.

* Knowingo maakt geen onderdeel uit van de training 'Juridische aspecten van debiteurenbeheer'. 

Functionaliteiten Knowingo:
  • Kies zelf het topic dat u wilt spelen: Alle topics staan open om te spelen en zijn gebaseerd op relevante onderwerpen.
  • Speel solo quests en duels: Een solo quiz is optimaal ingericht op de leercurve van de gebruiker. Duels zijn dagelijkse motivators waarbij je tegen anderen kan spelen.
  • Probeer je persoonlijke level te upgraden: Behaal extra XP door zoveel mogelijk te spelen en topics te halen.
  • Certificering per topic: Behaal certificaten per topic en wordt een expert.

Trainingen bij BVCM
Alle trainingen van BVCM zijn interactief en praktijkgericht: je krijgt concrete instrumenten en technieken die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Ook na de training kun je blijven profiteren van onze feedback en adviezen en verzorgen we desgewenst coaching on the job. Omdat we vooraf jouw werksituatie en leerdoelen in kaart brengen, sluit de training altijd naadloos aan op jouw dagelijkse praktijk.
 
Aantal dagdelen en tarief
Het betreft twee dagdelen inclusief lunch. De prijs per deelnemer is € 495,- voor klanten van BVCM en € 595,- voor niet-klanten. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief lunch en cursusmaterialen onder andere bestaande uit Knowingo.
42476-UC2

WIJ TRAINEN UW MEDEWERKERS

Met een training van BVCM haalt u het maximale uit uw mensen.

Uw ondernemersdoelstellingen staan centraal in onze trainingen.

Voordelen

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gediplomeerde trainers
  • Desgewenst op locatie
  close