U kunt bij BVCM kiezen uit een uitgebreid aanbod van trainingen en opleidingen op het gebied van creditmanagement. Van praktische trainingen op inschrijving tot volledige opleidingstrajecten op maat, van coaching on the job tot workshops en kennissessies.

Onze docenten en trainers kennen de praktijk uit eigen ervaring binnen uiteenlopende dienstverlenende bedrijven: van financiële instellingen tot non-profitorganisaties.

Effectieve aanpak
De trainingen van BVCM onderscheiden zich door kleine groepen. Onze trainers maken de deelnemers medeverantwoordelijk voor hun eigen succes. Alle trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Alle opdrachten en rollenspellen zijn gebaseerd op de eigen praktijk. De trainers delen actief kennis en ervaringen met de cursisten en geven de deelnemers concrete doelstellingen mee. Ook na de training kunnen de cursisten profiteren van feedback en advies via onze kennisseminars en –sessies.

Knowingo
Onze trainingen zijn uitgebreid met: Knowingo. Dit zeer geavanceerde leerplatform zorgt ervoor dat er een maximale hoeveelheid informatie wordt opgenomen en geleerd. 
Met behulp van een interactief en slim platform (o.a. bestaande uit een app) krijgt u of uw medewerker voorafgaande- en na afloop van de training toegang tot de app om de opgedane kennis te blijven toetsen.
 
Functionaliteiten Knowingo
 • Kies zelf het topic dat u wilt spelen:
  Alle topics staan open om te spelen en zijn gebaseerd op relevante onderwerpen.
 • Speel solo quests en duels
  Een solo quiz is optimaal ingericht op de leercurve van de gebruiker. Duels zijn dagelijkse motivators waarbij je tegen anderen kan spelen.
 • Probeer je persoonlijke level te upgraden
  Behaal extra XP door zoveel mogelijk te spelen en topics te halen
 • Certificering per topic
  Behaal certificaten per topic en wordt een expert.
Wij trainen uw personeel
Met een training van BVCM haalt u het maximale uit uw mensen.

Uw ondernemersdoelstellingen staan centraal in onze trainingen.

Voordelen

 • Kleine groepen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Gediplomeerde trainers
 • Desgewenst op locatie