U kunt bij BVCM kiezen uit een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van credit management. Van praktische trainingen op inschrijving tot volledige opleidingstrajecten op maat, van coaching on the job tot workshops en kennissessies.

Onze docenten en trainers kennen de praktijk uit eigen ervaring binnen uiteenlopende dienstverlenende bedrijven: van financiële instellingen tot non-profitorganisaties.

Effectieve aanpak
De praktijkgerichte trainingen van BVCM onderscheiden zich door kleine groepen. Onze trainers maken de deelnemers medeverantwoordelijk voor hun eigen succes. Alle trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn  de opdrachten en rollenspellen gebaseerd op de eigen praktijk. De trainers delen actief kennis en ervaringen met de cursisten en geven de deelnemers concrete doelstellingen mee. Ook na de training kunnen de cursisten profiteren van feedback en advies via onze kennisseminars en –sessies.

Trainingen bij BVCM
Alle trainingen van BVCM zijn interactief en praktijkgericht: je krijgt concrete instrumenten en technieken die je direct kunt gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Ook na de training kun je blijven profiteren van onze feedback en adviezen en verzorgen we desgewenst coaching on the job. Omdat we vooraf jouw werksituatie en leerdoelen in kaart brengen, sluit de training altijd naadloos aan op jouw dagelijkse praktijk.
 
Aantal dagdelen en tarief
Het betreft twee dagdelen inclusief lunch. De prijs per deelnemer is € 495,- voor klanten van BVCM en € 595,- voor niet-klanten. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief lunch en cursusmaterialen.

Deelname annuleren/verplaatsen
Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de training, dan kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren tot 5 werkdagen voor aanvang van de training. Bij een annulering later dan 5 werkdagen voor aanvang van de training brengen wij 25% van de trainingsprijs in rekening. 

Annulering door BVCM
Indien er te weinig deelnemers zijn, heeft BVCM het recht een cursus te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum. Wij realiseren ons dat dit vervelend kan zijn en proberen, waar mogelijk, met een alternatief te komen. 
42476-UC2

WIJ TRAINEN UW MEDEWERKERS

Met een training van BVCM haalt u het maximale uit uw mensen.

Uw ondernemersdoelstellingen staan centraal in onze trainingen.

Voordelen

  • Kleine groepen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gediplomeerde trainers
  • Desgewenst op locatie