Vind u het ook lastig om de regels van uw kredietverzekeringspolis goed te beheren? Dan is PolisManager uw nieuwe beste vriend. De polis en de polisvoorwaarden vormen samen een breed scala aan regels waaraan u zich moet houden om bij schade gedekt te zijn. Om het beheer van uw polis te vereenvoudigen heeft CreditDevice de PolisManager ontwikkeld. Een tool die u helpt risico’s te voorkomen door acties op tijd uit te voeren. 

Hoe kan PolisManager uw organisatie helpen? 


Tijdsbesparing
Met de PolisManager bespaart u tijd op handmatige acties. Tijd die u kunt gebruiken om dekkingsverlies te voorkomen.

Limietkosten
Voorkom onnodige limietkosten. Analyseer welke kredietlimiet het beste bij uw klant past en kies voor dekking tegen de laagste kosten.

Geen handwerk maar een webservice 
Geautomatiseerde processen zijn effectiever dan handmatige processen. De webservice met de kredietverzekeringsmaatschappij voorkomt fouten die soms in handmatige processen worden gemaakt.

Op tijd actie door notificaties
PolisManager maakt gebruik van een uitgebreid notificatiesysteem. Hierdoor kunt u voorkomen dat u dekking verliest door achterstalligheid en/of bij het overschrijden van de kredietlimiet. Meer informatie over PolisManager? Bekijk dan onze video.

PolisManager demo
Wilt u graag meer informatie over Polismanager en ook snel en eenvoudig aan alle voorwaarden van de kredietverzekeringsmaatschappij voldoen? 

Kom dan naar de webinar PolisManager op dinsdag 3 november aanstaande van 10.00 uur tot 11.00 uur

INSCHRIJVEN WEBINAR

Hopelijk tot dan!