BVCM staat voor 'Bureau voor Credit Management'. Van kredietrapporten tot en met detachering, van incasso tot en met juridische procedures. Wij voorzien in alle onderdelen binnen de prospect-to-cash-keten.

Optimaal resultaat
Vanaf de start in 2005 zetten we ons elke dag opnieuw volledig in om het optimale resultaat te behalen voor onze relaties. Je bent immers zo goed als je laatste resultaat. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal full service credit management-specialist. We mogen voor honderden klanten in Nederland en ver daarbuiten onze diensten inzetten. Dagelijks volgen wij de nieuwste technologische mogelijkheden zodat BVCM zich kan blijven ontwikkelen en nieuwe manieren kan vinden om alle credit management wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Dit doen we met de inzet van slimme moderne digitale technieken. BVCM zet deze middelen in zodat u efficiënter en effectiever kan werken. Deze verbeteringen leiden uiteindelijk tot een significant hoger rendement van uw onderneming.

Betrokken medewerkers
Dankzij de grote betrokkenheid van onze medewerkers zijn we elke dag weer in staat om optimaal te presteren. Onze professionals streven het maximale resultaat na, in nauwe samenwerking met de klant. Deze professionele instelling en betrokkenheid van onze mensen maakt het verschil. Doordat zij luisteren in plaats van praten, zijn ze van grote toegevoegde waarde voor onze relaties.

BVCM is uw innovatieve partner als het gaat om credit management.
careerssection

ONZE CULTUUR

'No nonsense' en 'met beide voeten op de grond' zijn accurate omschrijvingen van de BVCM-cultuur.

De open bedrijfscultuur stimuleert de medewerkers bij te dragen aan de doorontwikkeling van onze organisatie. We streven ernaar om met maximale inzet dagelijks waar te maken waar we voor staan. Wij zetten hiervoor de nieuwste (e)learning technieken in om te kunnen garanderen dat onze medewerkers altijd met de meest recente kennis handelen.
Enthousiasme, tomeloze betrokkenheid en onze drang naar innovatie zorgen voor de rest.
Wilt u uw incassokosten berekenen? Dan bent u bij BVCM aan het juiste adres.
BVCM gelooft dat professioneel debiteurenbeheer en tijdige incasso zorgen voor betere relatie tussen opdrachtgever en klant. De Wet Incassokosten (WIK) bepaalt hoeveel incassokosten u bovenop het factuurbedrag in rekening mag brengen indien de debiteur een consument is.
Incassokosten
Inclusief BTW (21%)*

* Alleen als u geen BTW kunt verrekenen