Nieuwe Collega BRAIM
Geachte Relatie,

Bij deze wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Braim Bojada en maak sinds februari 2017 deel uit van het BVCM salesteam. In mijn functie als sales consultant zal ik vanaf heden uw nieuwe aanspreekpunt zijn. Ik neem hierbij het relatiebeheer van mijn collega Kirsten Wouters over.
 
Ik heb veel ervaring binnen creditmanagement. Hiervoor was ik werkzaam bij Syncasso Gerechtsdeurwaarders, waar ik mij met name richtte op het optimaliseren van de minnelijke- en gerechtelijke incassoprocessen.

Een tevreden klant, dat is wat mij energie geeft! Uw creditmanagement vraagstuk zet ik graag samen met u om in de juiste oplossing. Persoonlijke communicatie en een goede vertrouwensrelatie staan bij mij voorop.

Ik kijk er naar uit om uw nieuwe aanspreekpunt te zijn en zal binnenkort contact met u opnemen om nader kennis te maken. Mocht u eerder vragen hebben over nieuwe incassozaken, elektronische facturen of hulp nodig hebben op uw financiële afdeling, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen.

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,
Braim Bojada
  • 13 October 2017
  • Braim
  • BVCM