Ik heb een vraag over deze training

Ik heb een vraag over deze training

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
De uitgangspunten van deze gratis workshop kredietverzekering zijn gericht op het verzekerd krijgen van een debiteur en tevens op het verzekerd blijven van de debiteur. Veel bedrijven hebben kennis genomen van de verplichtingen vanuit de kredietverzekerings maatschappijen bij de aanvang van de kredietverzekering. Maar na verloop van tijd vervallen velen in routine en vaak pas achteraf komt men er in veel bedrijven achter, dat het risico dat men denkt gedekt te hebben NIET is gedekt.

Tevens leiden de verplichtingen, die een kredietverzekering met zich meebrengt, nogal eens tot spanningen tussen de afdelingen Debiteurenbeheer en Verkoop. De workshop kredietverzekering geeft een duidelijke inzage in de mogelijkheden en voordelen van een kredietverzekering. De nadruk ligt vooral op het verzekerd blijven en handelen volgens de spelregels van een polis. Daarnaast wordt aan de hand van cases getracht uit te leggen waarom iets wel of niet kan en mag volgens de polis.
Leerdoel workshop
De workshop kredietverzekering biedt uitleg over de mogelijkheden binnen een polis. Tevens wordt in duidelijke taal de terminologie uitgelegd en is er er ruime aandacht voor de verschillen in verzekeren. Het wordt de deelnemers duidelijk hoe er met voorwaarden moet worden omgegaan, zodat de verplichtingen vanuit de polis weer beter uitgelegd kunnen worden binnen het bedrijf.

Waar en wanneer?
De workshop wordt gegeven door Input Adviesgroep BV op donderdag 15 maart op het kantoor van BVCM. De workshop gaat om 14:00 uur van start, met een duur van 2,5 uur.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden. Uw factuurgegevens zijn ter adminstratie, er zullen geen kosten worden belast. Deze workshop wordt u 
geheel gratis aangeboden. Wees er daarom snel bij, want vol = vol!