Xander Michon en Edwin Poel sluiten zich aan bij BVCM
BVCM is verheugd om aan te kondigen dat Xander Michon en Edwin Poel de organisatie komen versterken. Per 1 februari a.s. gaat Edwin beginnen als Senior Sales Consultant en Xander als Business Development Manager.

Edwin Poel

“Na meer dan 12 jaar een ontzettend leuke tijd te hebben gehad als commercieel verantwoordelijke bij Career Control, kijk ik uit naar mijn nieuwe uitdaging bij BVCM. De organisatie deelt dezelfde waarden als ik.
 
Als de Senior Sales Consultant van BVCM hoop ik de (nieuwe) klanten te kunnen helpen met hun vraagstuk middels onze dienstverleningen.”

Xander Michon

“Ik ben heel blij om aan de slag te gaan en samen met mijn nieuwe collega’s er een nog groter succes van te maken. Met mijn ervaringen binnen Credit management kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de organisatie en hen helpen in hun groei.
 
Het commitment van BVCM om de klant voorop te stellen en deze zo goed mogelijk te helpen is inspirerend en ik geloof er dan ook in dat wij samen iets moois kunnen opbouwen.”

Carel Alberts over de nieuwe versterking

“We zijn ontzettend trots dat Edwin Poel en Xander Michon zich aansluiten bij BVCM. Het netwerk, de specifieke kennis en ervaring(en) van beiden zorgt ervoor dat onze oplossingen breed uitgedragen worden.
 
De komst van beiden past volledig bij de ambitie van BVCM. We willen hét toonaangevende bedrijf in Nederland zijn dat betalingen verbetert door Credit Management oplossingen. Dankzij de competenties en bekendheid met onze diensten gaan Edwin en Xander een substantiële bijdrage leveren aan de groeistrategie van BVCM.”
  • BVCM