Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Support Medewerker

Om onze nationale en internationale groeidoelstellingen te realiseren, zoeken wij voor ons gedreven en hechte Quality Team naar een Support Medewerker.

Als Support Medewerker ben je een belangrijk onderdeel binnen onze IT-afdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en biedt ondersteuning bij diverse IT-gerelateerde vraagstukken. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van een soepele werking van de systemen, het proactief oplossen van problemen en het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van ons bedrijf? Kijk dan op onze socials!

Instagram    TikTok

Dewey

Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Dewey Krouwel.
T: +31 6 10785908
E: careers@bvcm.nl

Welke taken horen bij deze functie?

 • Eerstelijns IT-ondersteuning: Je bent het gezicht van onze IT-afdeling door collega’s te assisteren bij IT-gerelateerde zaken en ervoor te zorgen dat zij snel en effectief weer aan het werk kunnen
 • Operationele IT-werkzaamheden: Uitvoeren van taken met betrekking tot systeem- en netwerkbeheer, inclusief het beheren en optimaliseren van de werkplekken
 • Werkplekbeheer: Verantwoordelijk voor het beheren, installeren en uitgeven van werkplekken
 • Configuratie en onderhoud: Installeren, configureren en onderhouden van netwerkcomponenten zoals routers, switches, firewalles en VPN’s en het beheren van Microsoft 365-services.

Breng jij de volgende ervaringen?

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 ICT-opleiding met relevante werkervaring
 • Kennis van Windows en Office 365
 • Ervaring met Teams, Azure en Microsoft InTune
 • Probleemoplossend vermogen
 • Teamplayer.

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je groei en ontwikkeling, zowel voor jou persoonlijk, als binnen de organisatie. Daarnaast kun je verwachten:

 • Je krijgt een essentiële rol binnen een groeiend internationaal bedrijf, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt
 • Je kunt genieten van 27 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Je krijgt een goede pensioenregeling
 • Van essentieel belang om jouw werk goed te doen, krijg je van ons een laptop en koptelefoon
 • BVCM vindt het belangrijk dat jij kunt groeien en ontwikkelen in jouw nieuwe functie. Je bent immers nooit echt uitgeleerd. Daarom bieden wij verschillende training- en opleidingsmogelijkheden aan, waar jij vanaf jouw eerste werkdag gebruik van mag maken
 • En genoeg leuke dingen naast het werk met een wekelijkse Vrijmibo, tweewekelijkse massage en verschillende uitjes met collega’s!

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

Wat leuk dat je hebt gesolliciteerd op onze vacature! Binnen een week laten we je weten of je wordt uitgenodigd.

Via een telefonische intake kunnen wij elkaar beter leren kennen en krijg je meer te weten over BVCM en de functie. Natuurlijk is er ruimte om al jouw vragen te stellen.

Voelen wij beiden de klik? Dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek in! Je kunt hiervoor gezellig langskomen op ons kantoor, of als dat niet mogelijk is, kunnen we ook een online vergadering (via Teams) plannen. Tijdens dit gesprek maken wij echt kennis met elkaar. Wij zullen ingaan op de functie en werkzaamheden.

Het tweede gesprek voer je met onze hiring managers. Zij zullen wat dieper in gaan op jouw functie en werkzaamheden. Afhankelijk van de functie kun je een derde gesprek verwachten of het maken van een assessment.

Voelen alle partijen een match? Dan doen wij jou graag een aanbod om bij ons te komen werken!

Wij kijken ernaar uit! Jij toch ook?

Zie jij het al helemaal zitten om voor BVCM te werken? Dan ontvangen wij graag een reactie! Solliciteren kan via onderstaand formulier. Hopelijk tot snel!