Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Personeel gezocht?

De vraag naar goed personeel is groot en het aanbod in de markt daalt. Het vinden van geschikte kandidaten voor zowel vaste als tijdelijke functies is dan ook een grote uitdaging. Het uitgebreide netwerk van BVCM in finance en credit management zorgt voor competente en gekwalificeerde professionals.
 
Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zijn we in staat om snel de meest geschikte kandidaat met de juiste expertise voor u te selecteren. Laat ons weten naar wie u opzoek bent.
 

Hoe doen we dit

Het vinden van personeel is een behoorlijke klus. Het schrijven van vacatureteksten, voeren van gesprekken en het bijhouden van alle administratieve zaken is best tijdrovend. Daarom nemen we dit graag voor u uit handen.
 
Hoe gaat BVCM te werk

 1. Vooraf vragen we u in een persoonlijk gesprek naar uw eisen en wensen voor de (tijdelijke) vacature.
 2. Binnen ons uitgebreide en kwalitatieve netwerk gaan we direct op zoek naar passende kandidaten.
 3. Vervolgens selecteren we potentiële kandidaten, houden diepgaande (voor)selectiegesprekken, voeren diploma- en referentiechecks uit en plannen, in overleg met u, de sollicitatiegesprekken in.
 4. Zodra u een definitieve keuze heeft gemaakt, maken we een afspraak voor een eerste evaluatie.

Staffing

This is text reserved to highlight something.

Het tijdelijk inzetten van medewerkers kan bijvoorbeeld uw debiteurenbeheer een stevige impuls geven, achterstanden verkleinen of processen en systemen verbeteren. BVCM levert deskundige professionals voor elke financiële uitdaging op ieder gewenst functieniveau.

Vanaf onze eerste kennismaking denken we met u mee over uw personeelsuitdagingen. Gezamenlijk definiëren we uw capaciteitsdoelstellingen en de gewenste invulling. Vervolgens selecteren we de juiste professional voor uw financiële afdeling.

bvcm-staffing-detachering

This is text reserved to highlight something.

Wilt u personeel zelf in dienst nemen? Dat kan middels werving en selectie van BVCM. We zoeken voor u personeel dat rechtstreeks door uw organisatie kan worden aangenomen.


Ons uitgebreide netwerk staat garant voor kundige finance en credit management professionals. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen we voor u op korte termijn een passende kandidaat selecteren.

bvcm-staffing-werving-en-selectie
Op zoek naar personeel?
Voordelen-staffing

Voordelen voor uw organisatie

Wanneer u voor BVCM kiest, ervaart u de volgende voordelen

Detachering

 • Continuïteit op uw financiële afdeling
 • Flexibele inzet op diverse niveaus 
 • Snel inzetbaar
 • Ervaren specialisten
 • Verbetering liquiditeit

Werving & Selectie

 • Alle functieniveaus
 • Uitgebreid en kwalitatief netwerk
 • Snel schakelen
 • Brede kennis en jarenlange ervaring
 • Transparante en duidelijke communicatie
 • Detachering

  • Continuïteit op uw financiële afdeling
  • Flexibele inzet op diverse niveaus 
  • Snel inzetbaar
  • Ervaren specialisten
  • Verbetering liquiditeit
 • Werving & Selectie

  • Alle functieniveaus
  • Uitgebreid en kwalitatief netwerk
  • Snel schakelen
  • Brede kennis en jarenlange ervaring
  • Transparante en duidelijke communicatie

Onze referenties

 • Catherine Vermeiren

  Tyco

  "Al bij de eerste ontmoeting maakten wij kennis met de professionele werkwijze van BVCM."

 • Rick Dijkers

  PreZero

  "Van oudsher werkten wij met één incassopartij. Echter wij hadden behoefte aan een goede benchmark om kwaliteit en resultaten te beoordelen. We besloten daarom een tweede partij aan ons te binden, en dat werd de BVCM."

 • Arie Zwartewaalsloot

  Ingram Micro

  "Flexibiliteit, betrokkenheid, gedrevenheid en het meedenken zijn o.a. kernwaarden waarom wij hebben gekozen en ook blijven kiezen voor BVCM als partner."

Veelgestelde vragen

Careers

Je kunt je als zzp’er inschrijven via www.bvcm.nl/careers.

Klik hier op de button ‘Ik zoek een opdracht’. Vervolgens krijg je in het sollicitatieformulier eerst de gelegenheid om te vertellen hoe jouw volgende opdracht eruit moet zien, middels een invulveld. Vervolgens kun je al jouw ervaring(en), kennis en wensen aanvinken, om ons een zo compleet mogelijk beeld van jou te geven.

Jouw gegevens worden vervolgens opgeslagen in ons systeem. Zodra wij een geschikte match tussen opdracht en zzp’er (jou) hebben gevonden, nemen wij contact op.

Via het sollicitatieformulier op www.bvcm.nl/careers krijg je eerst de gelegenheid om te vertellen hoe jouw volgende uitdaging eruit moet zien, middels een invulveld. Vervolgens kun je later in het formulier jouw ervaring, kennis en wensen aanvinken, om ons een zo compleet mogelijk beeld te geven.


Zodra wij een passende baan/opdracht voor je hebben gevonden, nemen we contact met je op.

Onder onze vacatures zie je 'Ik zoek een vaste uitdaging' button staan. Via deze button kom je terecht op een sollicitatieformulier. Hier krijg je eerst de gelegenheid om te vertellen hoe jouw volgende uitdaging eruit moet zien, middels een invulveld. Vervolgens kun je later in het formulier jouw ervaring(en), kennis en wensen aanvinken. Klik op ‘verstuur’ en jouw gegevens worden opgeslagen in ons systeem.

Je ontvangt tevens nog een ontvangstbevestiging via e-mail.
Onze vacatures worden automatisch op diverse job boards geplaatst. Het kan gebeuren dat de job boards niet helemaal up-to-date zijn. Als de vacature niet meer op onze eigen website staat, kun je ervan uitgaan dat deze niet meer vacant is.

Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd, krijg je een ontvangstbericht per e-mail. Wij streven er naar om je binnen twee weken per telefoon of e-mail te berichten over de status van jouw sollicitatie. Dit kan zijn in de vorm van een afwijzing of in de vorm van een uitnodiging om kennis met ons te maken.

Wij houden enkel intakegesprekken wanneer wij een match zien tussen een vacature en een sollicitant. Je kunt jouw gegevens bij ons achterlaten via één van de inschrijfbuttons op www.werkenviabvcm.nl.

Op deze manier hebben wij jouw gegevens in ons systeem, zodat wij jou mee kunnen nemen in de invulling van huidige en toekomstige vacatures.

Ons vertrekpunt is een vacature van onze opdrachtgevers. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Mocht jij aan de wensen van onze opdrachtgever voldoen, nemen wij contact met je op.

Wij streven er naar om ingevulde vacatures direct van onze website af te halen, dus je kunt ervan uitgaan dat de vacature vacant is zolang deze op onze website staat.

Wilt u meer informatie over Staffing?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag kijken we samen met u op welke wijze Staffing ingezet kan worden binnen uw organisatie.