Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Ons verhaal

BVCM voorziet in alle onderdelen binnen het Order to Cash proces. Van outsourcing tot en met detachering, van incasso tot en met juridische procedures. 

Vanaf de start in 2005 zetten we ons elke dag opnieuw volledig in om het optimale resultaat te behalen voor onze relaties. Je bent namelijk zo goed als je laatste resultaat. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal full service credit managementspecialist. We mogen voor honderden klanten in Nederland en ver daarbuiten onze diensten inzetten.
 
We ontwikkelen onszelf voortdurend en volgen dagelijks de nieuwste technologische mogelijkheden om alle credit managementwensen van onze klanten te kunnen vervullen.  

Ons verhaal

Missie & visie

Missie
Het wereldwijd leveren van innovatieve credit managementdiensten aan onze klanten binnen het gehele Order to Cash proces.

Visie
Het toonaangevende bedrijf in Nederland zijn dat betalingen verbetert door innovatieve credit managementoplossingen.

Onze cultuur

Dankzij de grote betrokkenheid van meer dan 100+ medewerkers zijn we dagelijks in staat om optimaal te presteren. Onze professionals streven naar het maximale resultaat, in nauwe samenwerking met de klant. Ze luisteren eerder dan dat ze spreken, wat hen een grote toegevoegde waarde maakt voor onze relaties. 

Onze open bedrijfscultuur stimuleert de medewerkers om bij te dragen aan de doorontwikkeling van onze organisatie. We  zorgen dat ons team altijd up-to-date is, wat hen in staat stelt dagelijks waar te maken waar wij voor staan. Ons Enthousiasme, tomeloze betrokkenheid en onze drang naar innovatie zorgen voor de rest.

Onze cultuur
Werken bij BVCM?

Onze kernwaarden

Betrokken

We zijn toegewijd om te leren dat helpt ons om uitzonderlijke resultaten te leveren.

Innovatie

We omarmen nieuwe ideeën en streven naar optimale innovatieve oplossingen.

Urgentie

We handelen professioneel, proactief met snelheid, kwaliteit en flexibiliteit.

Verantwoordelijkheid

We doen wat we zeggen, zijn transparant, nemen verantwoordelijkheid en komen onze verplichtingen na.

 • Betrokken

  We zijn toegewijd om te leren dat helpt ons om uitzonderlijke resultaten te leveren.

 • Innovatie

  We omarmen nieuwe ideeën en streven naar optimale innovatieve oplossingen.

 • Urgentie

  We handelen professioneel, proactief met snelheid, kwaliteit en flexibiliteit.

 • Verantwoordelijkheid

  We doen wat we zeggen, zijn transparant, nemen verantwoordelijkheid en komen onze verplichtingen na.

Maatschappelijk verantwoord incasseren

De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) introduceerde per 1 januari 2019 voor alle NVI-leden een vernieuwde Gedragscode en een herzien Incasso Keurmerk. De vernieuwde reglementen staan voor ‘Maatschappelijk Verantwoord Incasseren’. Leden van de NVI zijn onderworpen aan de NVI Gedragscode.

Het doel van deze gedragscode is te waarborgen dat alle leden hun incasso-activiteiten uitoefenen binnen de normen die hiervoor zijn gesteld. BVCM is lid van de NVI.
 
maatschappelijk-verantwoord-incasseren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Goed ondernemerschap draagt bij aan de kwaliteit van onze samenleving, waarin de factoren people (maatschappij) en planet (milieu) een bijdrage leveren aan het maken van profit (winst). De visie van BVCM met betrekking tot MVO is dat een ieder de kans moet krijgen om zijn of haar talenten te benutten en te kunnen tonen. BVCM voert een actief beleid om een grote diversiteit aan medewerkers te onderhouden.

Diversiteit & inclusiviteit

Elke medewerker dient zich gewaardeerd, gerespecteerd en gemotiveerd te voelen. BVCM ziet diversiteit in de breedste zin van het woord - inclusief leeftijd, etniciteit, ras, cultuur, geslacht, genderidentiteit en expressie, seksuele geaardheid, capaciteiten en beperkingen, religie, sociaaleconomische achtergrond, denkstijlen en levenservaringen.

Onze dienstverlening is beschikbaar voor klanten wereldwijd en dus is het belangrijk dat ons personeel net zo divers en inclusief is als de wereld waarin we leven.
 
Medewerkers met allerlei achtergronden en capaciteiten, unieke gezichtspunten en invalshoeken dragen bij aan alle aspecten van onze organisatie. Wij bieden een inclusieve werkomgeving waarbij er mogelijkheden zijn zoals flexibele beleidsregels en parttime werk in leidinggevende posities.

diversiteit-en-inclusiviteit