Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Praktijkgerichte trainingen

U kunt bij BVCM kiezen uit een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van creditmanagement. Onze docenten en trainers kennen de praktijk uit eigen ervaring binnen uiteenlopende dienstverlenende bedrijven: van financiële instellingen tot non-profitorganisaties.

training finance detachering

Effectieve aanpak
De trainingen van BVCM onderscheiden zich door kleine groepen. Onze trainers maken de deelnemers medeverantwoordelijk voor hun eigen succes. Alle trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn de opdrachten en rollenspellen gebaseerd op de eigen praktijk. De trainers delen actief kennis en ervaringen met de cursisten en geven de deelnemers praktische doelstellingen mee. 

Trainingen bij BVCM
Alle trainingen van BVCM zijn interactief en praktijkgericht: u krijgt instrumenten en technieken die u direct kunt gebruiken in uw dagelijkse werkzaamheden. Ook na de training kunt u blijven profiteren van onze terugkoppeling en adviezen en verzorgen we desgewenst coaching on the job. Omdat we vooraf uw werksituatie en leerdoelen in kaart brengen, sluit de training altijd naadloos aan op uw dagelijkse praktijk.

Aantal dagdelen & tarief

Het betreft twee dagdelen inclusief lunch. De prijs per deelnemer is € 495,- voor klanten van BVCM en € 595,- voor niet-klanten. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief lunch en cursusmaterialen.

Deelname annuleren/verplaatsen
Kunt u onverhoopt niet deelnemen aan de training, dan kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren tot 5 werkdagen voor aanvang van de training. Bij een annulering later dan 5 werkdagen voor aanvang van de training brengen we 25% van de trainingsprijs in rekening.

Annulering door BVCM
Wanneer er te weinig deelnemers zijn, heeft BVCM het recht een cursus te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum. We realiseren ons dat dit vervelend kan zijn en proberen, waar mogelijk, met een alternatief te komen.

bvcm-training-dagdelen-prijzen
 • Een training op maat

  U kunt bij BVCM ook terecht voor trainingen op maat. Vooraf bepalen we samen met u de inhoud van de training, op basis van de doelstellingen van uw onderneming en de resultaten die u met de training wilt behalen. 

  Duur:Nader te bepalen

  Doel:Vooraf bepalen we samen met u de inhoud op basis van de doelstellingen van uw onderneming.

 • Telefonisch Incasseren: 16 april

  Haal het maximale resultaat uit ieder telefoongesprek en behaal een structureel beter resultaat: een lagere DSO, een beter imago en minder klantverloop.

  Startdatum:16 april 2024

  Duur:09.30 - 16.00 uur

  Doel:Een structureel beter resultaat, een lager DSO en minder klantverloop.

 • Master of Numbers: 3 & 10 Oktober

  Word een meester in getallen. Leer financiële overzichten te interpreteren en analyseren om de financiële gezondheid van een organisatie te begrijpen en te evalueren.

  Startdatum:03 oktober 2024

  Duur:09.30 - 16.00 uur

  Doel:Financiële overzichten doorgronden, KPI's bepalen en interactieve dashboards creëren.