Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Data Engineer

Om onze (inter)nationale groeidoelstellingen te realiseren, zoeken wij voor ons gedreven en hechte Quality Team naar een Data Engineer. Als Data Engineer ben je een belangrijke speler binnen ons team, waarbij je programmeervaardigheden combineert met een passie voor het verwerken en transformeren van data. Jouw rol omvat het ontwerpen, implementeren en onderhouden van data-oplossingen.

Als Data Engineer ben je een drijvende kracht achter de transformatie van ruwe data naar inzichten. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij je programmerend en probleemoplossend vermogen samen met de juiste teamspirit essentieel zijn om tot uitstekende resultaten te komen.

Benieuwd naar een sfeerimpressie van ons bedrijf? Kijk dan op onze socials!

Instagram    TikTok

Tamar_BVCM_284x284

Meer weten over deze vacature? Neem contact op met Tamar van Gulik.
T: +31 6 51184806
E: careers@bvcm.nl

Welke taken horen bij deze functie?

 • Data pipeline en ETL-processen: Je ontwikkelt en automatiseert data pipelines en ETL-processen om de efficiënte verwerking en integratie van grote datasets te waarborgen
 • Microsoft Azure en Data Factory/Synapse: Maak gebruik van je kennis van Microsoft Azure en gerelateerde tools zoals Azure Data Factory en Azure Synapse om geavanceerde data-oplossingen te bouwen en te implementeren
 • Data transformatie en datamodellering: Ontwerp en implementeer datamodellen, en zorg voor transformatie en integratie van complexe datastructuren
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid: Garandeer de kwaliteit en betrouwbaarheid van de data di wordt verwerkt en geleverd aan zowel interne als externe klanten zodat analyses leiden tot waardevolle inzichten.

Breng jij de volgende ervaringen?

 • Ervaring en kennis van Azure en Azure Synapse
 • Kennis en ervaring met Python
 • Probleemoplossend vermogen
 • Sterke analytische vaardigheden om complexe problemen te analyseren en innovatieve data-oplossingen te ontwikkelen
 • Ervaring met het bouwen van efficiënte ETL-processen
 • Teamplayer!

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je groei en ontwikkeling, zowel voor jou persoonlijk, als binnen de organisatie. Daarnaast kun je verwachten:

 • Je krijgt een essentiële rol binnen een groeiend internationaal bedrijf, waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt
 • Je kunt genieten van 27 vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Je krijgt een goede pensioenregeling
 • Van essentieel belang om jouw werk goed te doen, krijg je van ons een laptop en koptelefoon
 • BVCM vindt het belangrijk dat jij kunt groeien en ontwikkelen in jouw nieuwe functie. Je bent immers nooit echt uitgeleerd. Daarom bieden wij verschillende training- en opleidingsmogelijkheden aan, waar jij vanaf jouw eerste werkdag gebruik van mag maken
 • En genoeg leuke dingen naast het werk met een wekelijkse Vrijmibo, tweewekelijkse massage en verschillende uitjes met collega’s!

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

Wat leuk dat je hebt gesolliciteerd op onze vacature! Binnen een week laten we je weten of je wordt uitgenodigd.

Via een telefonische intake kunnen wij elkaar beter leren kennen en krijg je meer te weten over BVCM en de functie. Natuurlijk is er ruimte om al jouw vragen te stellen.

Voelen wij beiden de klik? Dan plannen wij graag een kennismakingsgesprek in! Je kunt hiervoor gezellig langskomen op ons kantoor, of als dat niet mogelijk is, kunnen we ook een online vergadering (via Teams) plannen. Tijdens dit gesprek maken wij echt kennis met elkaar. Wij zullen ingaan op de functie en werkzaamheden.

Het tweede gesprek voer je met onze hiring managers. Zij zullen wat dieper in gaan op jouw functie en werkzaamheden. Afhankelijk van de functie kun je een derde gesprek verwachten of het maken van een assessment.

Voelen alle partijen een match? Dan doen wij jou graag een aanbod om bij ons te komen werken!

Wij kijken ernaar uit! Jij toch ook?

Zie jij het al helemaal zitten om voor BVCM te werken? Dan ontvangen wij graag een reactie! Solliciteren kan via onderstaand formulier. Hopelijk tot snel!