Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Master of Numbers

Word een meester in getallen. Tijdens onze interactieve tweedaagse training leer je hoe je financiële overzichten kunt interpreteren en analyseren om de financiële gezondheid van een organisatie te begrijpen en te evalueren.

Voor wie?
De training is geschikt voor alle medewerkers van afdelingen Incasso, Collections, Finance & Accounting en andere Credit- & Risk-professionals.

Master of numbers

Doel van de training
De training ‘Balanslezen & Cijfers Interpreteren’ biedt professionals de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om effectief debiteurenbeheer uit te voeren. Tijdens deze training ontdek je hoe je grip kunt krijgen op je debiteurenportefeuille en leer je deze op een effectieve manier te beheren.

Wat leer je?
Je ontwikkelt essentiële vaardigheden voor succesvol debiteurenbeheer, waaronder assertieve communicatie. Je leert effectieve segmentatie van je debiteurenportefeuille en het opstellen van een actieplan. Deze vaardigheden verbeteren je debiteurenbeheer en cashflow. Daarnaast laten we zien hoe je een overtuigende businesscase kunt opstellen met behulp van KPI's voor werkkapitaalverbetering en mogelijke rentebesparingen. De training helpt je ook om conclusies te trekken uit financiële bevindingen en deze te benutten voor verbetering van je debiteurenbeheer.

Met de opgedane kennis en vaardigheden til je je debiteurenbeheer naar een hoger niveau en verbeter je bedrijfsprestaties.

Professional
Marc de Graaff - Financieel Expert

Investering
€ 495,- inclusief lesmateriaal en lunch

Duur
09:30-16:00 uur 

Locatie
Amsterdam

Doel van de training
De training ‘KPI's, Rapportages en Dashboards’ is gericht op professionals die hun vaardigheden willen versterken in het effectief gebruiken van KPI's, het opstellen van rapportages en het creëren van dashboards voor geavanceerd financieel beheer. De training biedt deelnemers de nodige kennis en vaardigheden om gegevens te analyseren, waardevolle inzichten te verkrijgen en geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van relevante financiële informatie.

Wat leer je?
Tijdens de training ‘KPI's, Rapportages en Dashboards’ leer je belangrijke prestatie-indicatoren (KPI's) identificeren en definiëren die relevant zijn voor je organisatie. Je ontwikkelt inzicht in verschillende soorten rapportages en leert hoe je effectieve financiële rapporten opstelt om de prestaties van je organisatie te meten en volgen. 

Daarnaast krijg je praktische training in het creëren van dashboards met geavanceerde tools en technieken om financiële gegevens visueel en begrijpelijk te presenteren. Hierdoor kun je belangrijke trends, patronen en afwijkingen identificeren. Door deel te nemen aan deze training ontwikkel je de vaardigheden om financiële gegevens effectief te analyseren, interpreteren en communiceren aan belanghebbenden binnen je organisatie. Je kunt op basis van betrouwbare informatie geïnformeerde beslissingen nemen en bijdragen aan het verbeteren van de financiële prestaties en het bereiken van de doelstellingen van je organisatie.

Professional
Marc de Graaff - Financieel Expert

Investering
€ 495,- inclusief lesmateriaal en lunch

Duur
09:30-16:00 uur 

Locatie
Amsterdam

Schrijf je nu in voor deze training

  • Ontwikkel essentiële vaardigheden voor succesvol debiteurenbeheer, inclusief communicatie en segmentatie
  • Leer een sterke businesscase maken met KPI's voor werkkapitaal en rentebesparingen, en gebruik financiële bevindingen voor debiteurenbeheer en cashflow
  • Verbeter de financiële prestaties van je organisatie door het identificeren van KPI's, creëren van rapportages en dashboards, en analyseren van financiële gegevens.
  • Leer interactief van zowel de trainer als van elkaar in een dynamische leeromgeving.