Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

INCASSOBUREAU IN ALKMAAR

Alkmaar staat bekend als dé kaasstad van Nederland. De wereldberoemde kaasmarkt en vele andere toeristische monumenten trekkenjaarlijks duizenden mensen vanuit alle hoeken en windstreken. Dit maakt deze stad interessant voor startups, mkb’s en andere ondernemers.

Economische welvaart staat niet altijd gelijk aan klanten die ook daadwerkelijk betalen voor afgenomen producten en services. Als een klant u niet betaalt binnen de afgesproken termijn en niet reageert op uw herinneringen, kan uw liquiditeit in de problemen komen.

Geen risico’s met incassobureau Alkmaar

Natuurlijk wilt u betaald worden voor de door u geleverde diensten en producten. Maar u wilt ook voorkomen dat u een klant of relatie kwijtraakt. Kiezen voor betaling of klantbehoud is vaak een dilemma, omdat het ook binnen zakelijke verhoudingen lastig is en blijft om over geld te praten.

Ondanks meerdere herinneringen geen betaling ontvangen?

Onbetaalde facturen kosten uw organisatie veel geld, zeker als u zelf al van alles hebt geprobeerd om een klant te laten betalen. Bij Incassobureau Alkmaar kunnen wij u adviseren en helpen waar nodig. Onze incassospecialisten doen er alles aan om uw klant alsnog te laten betalen.

Wij geloven tevens in de kracht van persoonlijke en transparante communicatie. Nadat u uw incasso-opdracht bij ons hebt ingediend, gaan wij dezelfde dag nog voor u aan de slag. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op met uw debiteur.Bij Incassobureau Alkmaar nemen wij telefonisch contact op om te kijken waar het probleem zit en of er een mogelijkheid is om een betaalregeling te overleggen.

 

Incasso met een persoonlijke benadering

Bij incassobureau Alkmaar krijgt u een vaste dossierbehandelaar, die iedere debiteur op de door u gewenste manier benaderd. Wij gaan gezamenlijk met uw debiteur op zoek naar een concrete oplossing. Bij incassobureau Alkmaar incasseren wij volgens een zeer klantgerichte en persoonlijke aanpak, de relatie met uw klant staat immers voorop.

Incasso ‘No cure No pay’ bij Incassobureau Alkmaar

Bij incassobureau Alkmaar kunt u uw openstaande vorderingen middels ‘No cure No pay’ laten incasseren. Dit houdt in dat wanneerde openstaande vordering niet wordt geïncasseerd,er geen onnodige hoge kosten zijn aan uw adres.