Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

INCASSOBUREAU AMSTERDAM

Amsterdam is meer dan alleen de hoofdstad van Nederland, het is tevens een culturele en internationale stad die jaarlijks miljoenen toeristen vanuit de hele wereld verwelkomt. Amsterdam is ook de stad waar veel ondernemingen en bedrijven zich vestigen. Ook BVCM, bureau voor credit management is gevestigd in Amsterdam.
 
Al deze ondernemingen en bedrijven geven de economische markt een flinke boost. Dit maakt het voor veel consumenten en ondernemers aantrekkelijk om aankopen en/of zaken te doen, de financiële middelen zijn immers aanwezig. Dit betekent echter niet altijd dat er ook daadwerkelijk betaald wordt voor de afgenomen producten en/of diensten. Sommige klanten of zakenpartners hebben bijvoorbeeld een slecht betaalgedrag of een verleden van te late betalingen.  
Deze (krediet)risico’s zijn o.a. te verlagen, door voor dat u met iemand in zee gaat, eerst te kijken of deze wel betrouwbaar en kredietwaardig is. Dit kan met behulp van een kredietrapport van BVCM. Dit rapport geeft u inzicht in uw toekomstige klant en zijn of haar betaalgedrag.  

‘No cure No pay' bij incassobureau Amsterdam?

U kunt bij BVCM uw openstaande vorderingen 'No cure No pay' laten incasseren. No cure No pay is letterlijk vanuit het Engels vertaald: geen oplossing, geen betaling. Oftewel, u bent ons geen kosten verschuldigd indien het BVCM niet lukt om minnelijk de openstaande vordering voor u te incasseren en uw debiteur niet betaald. Bij incasso No cure No pay van BVCM worden er pas kosten in rekening gebracht wanneer wij er in slagen om uw openstaande vordering te incasseren.  
 

Ook internationale incasso

Bent u op zoek naar een meertalige incassobureau die ook buiten Amsterdam en zelfs Nederland incasseren? Dan bent u bij incassobureau Amsterdam van BVCM aan het juiste adres. Onze ervaren incassospecialisten zijn opgeleid in het daadkrachtig en buitengerechtelijk incasseren van openstaande vorderingen, ook internationaal.

Bij BVCM geloven wij dat een goed ingericht creditmanagement voor een hogere efficiëntie zorgt en het tevens bijdraagt aan een betere relatie tussen de klant en opdrachtgever. Bij BVCM hanteren wij daarom altijd een persoonlijke en klantvriendelijke incassostrategie en wijze van incasseren, waarbij de relatie met uw klant voorop staat.

Met de volledige ontzorging middels onze mensen en middelen kunt u streven naar een hogere efficiency, meer werkkapitaal en uiteindelijk een hoger rendement.  


Incassobureau Amsterdam inschakelen?

Wilt u uw rekeningen voor geleverde diensten en producten toch betaald krijgen én de goede relatie met uw klant behouden? Dan ontzorgen wij u graag. BVCM is hét incassobureau in de regio Amsterdam!