Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

INCASSOBUREAU IN BREDA

Breda staat in de top tien van economische toplocaties in Nederland en is economisch gezien een succesvolle regio. Er zijn veel (horeca)bedrijven, is veel aandacht voor duurzaamheid en worden jaarlijks veel evenementen georganiseerd.

Met ruim 183.000 inwoners staat Breda op de negende plek van grootste gemeentes van Nederland. Ook de betrokken inwoners zijn kenmerkend voor het ondernemerschap van Breda. Ze staan vaak open voor nieuwe ontwikkelingen en het creëren van nieuwe kansen.

Economische welvaart betekent echter niet altijd dat u daadwerkelijk betaald krijgt voor geleverde diensten en producten. Maar wat doet u als een klant niet binnen de afgesproken termijn betaalt? Incassobureau Breda is dé incassospecialist in Breda en omgeving die u kan ontzorgen!

Incasseren zonder risico’s met incassobureau Breda

U wilt natuurlijk graag uw geld krijgen voor de door u geleverde producten en diensten. Het blijft altijd lastig om over geld te praten, ook met uw klanten en zakelijke relaties, u wilt de goede relatie ook graag behouden. Kiezen voor betaling of klantbehoud is daardoor vaak een dilemma.

 

Bij incassobureau Breda incasseren wij snel, transparant en daadkrachtiguw openstaande vorderingen. Wij werken volgens een professionele en persoonlijke incassowijze, waarbij u altijd een vaste dossierbehandelaar krijgt. Na het indienen van uw incassodossier(s) gaan wij bij Incassobureau Breda dezelfde dag nog voor u aan het werk. Er wordt binnen 24 uur contact opgenomen met uw debiteurom te kijken waar het probleem zit en om te bespreken of er een mogelijkheid is alsnog te een betaling te komen.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat de financiële groei in uw organisatie niet afremt en u zich kunt focussen op uw core business.U kunt uw incassozaken met een gerust hart overlaten aan BVCM.

Incassobureau Breda hanteert Incasso ‘No cure No pay’

Bij incassobureau Breda kunt u uw openstaande vorderingen ‘No cure No pay’ laten incasseren. Dit betekent dat wanneer het openstaande bedrag niet wordt geïncasseerd,u geen (onnodige) kostenhoeft te betalen. Geen oplossing = geen kosten aan uw adres.