Wat zegt Ardagh over BVCM?

Sinds 10 jaar werken we samen met BVCM People. Gedurende deze 10 jaar hebben diverse Credit Managers Ardagh zowel operationeel als op project-basis ondersteund. 

BVCM onderscheidt zich doordat ze eerlijk zijn over de mogelijkheden om een match te vinden die zowel technisch als cultureel binnen het bedrijf past. De kandidaten pasten perfect binnen het team en brachten allen zonder uitzondering niet alleen ondersteuning maar ook coaching van het team en process improvements.

BVCM onderscheidt zich doordat ze eerlijk zijn over de mogelijkheden om een match te vinden die zowel technisch als cultureel binnen het bedrijf past. De kandidaten pasten perfect binnen het team en brachten allen zonder uitzondering niet alleen ondersteuning maar ook coaching van het team en process improvements.

BVCM People zorgt voor continue terugkoppeling over de te bereiken doelstellingen maar zorgt ook voor zelfreflectie. Door het op vrijwillige basis openstellen van het BVCM netwerk kunnen ook ervaringen gedeeld worden en ontwikkelingen in het vakgebied bijgehouden worden.

BVCM People stopt niet bij het vervullen van de opdracht maar bouwt aan een relatie door ons te laten groeien. Door onze groei is er een win-win situatie.

- Ad Wijten

company_ardaghgroup