Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

BVCM pakt de winst in de MT1000!

Met immense trots en blijdschap kondigen we aan dat we recentelijk enkele prestigieuze prijzen in de wacht hebben gesleept. Deze erkenning is het resultaat van hard werken, toewijding en de inzet van ons getalenteerde team. BVCM is trots!

Binnen de categorie "Credit management, factoring en incasso", hebben we drie van de vier prestigieuze prijzen gewonnen! 


🥇 Beste dienstverlener in Klantgerichtheid                            
🥇 Beste dienstverlener in Excellente uitvoering
🥇 Beste dienstverlener in NPS

De MT1000 is een toonaangevend onderzoek onder 4,000+ zakelijke leiders. Hier worden zakelijke dienstverleners in Nederland geëvalueerd op o.a. klantgerichtheid, NPS en excellente uitvoering. Meer dan 2100 bedrijven deden mee aan dit onderzoek. 


       MT1000-beste-nps-score-normaal    MT1000-klantgerichtheid-normaal    MT1000-excellente uitvoering normaal

 


Wij quoten graag de treffende woorden van onze Chief Strategy, Partnerships en Innovation Carel Alberts.
''Het is een erkenning voor 18 jaar onvermoeibare inzet, doorzettingsvermogen en vooral voor het feit dat we altijd de klant centraal stellen. Deze prijs is een beloning voor ons fantastische team van toegewijde medewerkers. Zonder jullie inzet, toewijding en passie voor het vak zouden we nooit zo ver zijn gekomen. Uiteraard bedanken we onze zeer gewaardeerde klanten(partners). Jullie vertrouwen en samenwerking hebben ons in staat gesteld te groeien, te innoveren en de beste dienstverlening te bieden. Deze award is een bewijs van ons voortdurende streven naar innovatie, excellentie en klanttevredenheid. Op naar een toekomst vol nieuwe hoogtepunten!''

Dit succes is een eerbetoon aan ons toegewijde team. Alleen samen hebben we dit kunnen bereiken. Bedankt voor al jullie inzet en toewijding! 

Klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met innovatieve oplossingen? Klik hier voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

"Het is een erkenning voor 18 jaar onvermoeibare inzet, doorzettingsvermogen en vooral voor het feit dat we altijd de klant centraal stellen. Deze prijs is een beloning voor ons fantastische team van toegewijde medewerkers."