Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Directiewijziging bij BVCM

Amsterdam - Per 1 mei jl. heeft Jörgen Liesveld het stokje van André Groot overgenomen als CEO van BVCM. Jörgen voorheen CFO, leidt het directieteam dat verder bestaat uit Ryanne Schönhage (CFO), Carel Alberts (CCO) en Paul Akkermans (COO).

André heeft na 16 jaar dagelijks zijn ziel en zaligheid te hebben gestoken in de ontwikkeling en groei van BVCM besloten om geen leiding te geven aan de volgende (groei)fase van de onderneming.

De vacante positie van Jörgen als CFO is ingenomen door Ryanne Schönhage (27). Ryanne heeft zich de afgelopen jaren binnen BVCM ongelooflijk goed en snel ontwikkeld (als stagiaire begonnen) dat dit de enige logische kandidaat voor de functie was en is. Wellicht is Ryanne, die al 8 jaar aan BVCM is verbonden, wel de jongste CFO van Nederland.

Ook Jörgen is een zeer bekend gezicht binnen BVCM. Sinds zijn indiensttreding bij BVCM in 2009 heeft hij als CFO leiding gegeven aan de organisatie.


Link_preview_persbericht_directiewijzigingen1

André Groot, oprichter BVCM, over de directiewijziging:
“Ik had, in de verste verte, in februari 2005 niet gedacht of bedacht dat BVCM zo veel meer zou worden dan het initiële plan. Waar ik trots op ben is dat iedereen binnen de organisatie kansen kan krijgen, pakken en of afdwingen. Door ruimte te maken voor talent (welke leeftijd dan ook) blijft BVCM vernieuwen. Als onderneming is ons doel om vernieuwend en innoverend te zijn. Het is dan ook logisch dat dit in je eigen organisatie ook wordt doorgevoerd. Ik blijf uiteraard betrokken bij de gehele onderneming maar niet meer op dagelijkse basis. Ik ga mij de komende periode vooral bezighouden met de verdere internationalisering van de onderneming. Dus blijf ons volgen. Ik wil nog wel alle bedrijven, personen, (oud) collega’s bedanken voor de support over de afgelopen 16 jaar aan mijzelf en BVCM en zie uit naar de next step met elkaar”

BVCM heeft heldere, internationale, groeiambities en streeft ernaar om talent een platform te bieden om hier een structurele bijdrage aan te leveren.

Over BVCM
BVCM staat voor 'Bureau voor Credit Management'. Van kredietrapporten tot en met detachering, van incasso tot en met juridische procedures. Wij voorzien in alle onderdelen binnen de prospect-to-cash-keten.

Vanaf de start in 2005 zetten we ons elke dag opnieuw volledig in om het optimale resultaat te behalen voor onze relaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationaal full service credit management-specialist. We mogen voor honderden klanten in Nederland en ver daarbuiten onze diensten inzetten. Dagelijks volgen wij de nieuwste technologische mogelijkheden zodat BVCM zich kan blijven ontwikkelen en nieuwe manieren kan vinden om alle credit management wensen van onze klanten te kunnen vervullen.

Dit doen we met de inzet van slimme moderne digitale technieken. BVCM zet deze middelen in zodat u efficiënter en effectiever kan werken. Deze verbeteringen leiden uiteindelijk tot een significant hoger rendement van uw onderneming.


Betrokken medewerkers
Dankzij de grote betrokkenheid van onze medewerkers zijn we elke dag weer in staat om optimaal te presteren. Onze professionals streven het maximale resultaat na, in nauwe samenwerking met de klant. Deze professionele instelling en betrokkenheid van onze mensen maakt het verschil. Doordat zij luisteren in plaats van praten, zijn ze van grote toegevoegde waarde voor onze relaties.