Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Onze nieuwe CEO: Ryanne Schönhage

Onze nieuwe CEO Ryanne

Met genoegen delen wij mede dat met ingang van 1 januari 2024 Ryanne Schönhage is benoemd tot de nieuwe CEO van BVCM. Gedurende de afgelopen 2,5 jaar heeft Jörgen Liesveld als CEO met toewijding gewerkt aan de ontwikkeling en groei van BVCM, wat resulteerde in zeer succesvolle jaren.

In samenspraak met mede-aandeelhouders André Groot en Carel Alberts heeft Jörgen besloten om niet langer de dagelijkse leiding te nemen in de volgende (groei)fase van het bedrijf en zijn persoonlijke droom om een boek te schrijven na te streven. In 2024 zullen André, Carel en Jörgen een coachende en adviserende rol vervullen.

"Ruim 10 jaar geleden begon ik mijn carrière bij BVCM. Gestart om werkervaring op te doen naast mijn studie en elke keer de mogelijkheid gekregen om mij verder te ontwikkelen en te bouwen aan onze mooie organisatie. Ik ben erg dankbaar voor deze kans en het vertrouwen dat ik krijg om op mijn 29e de kar te mogen trekken. Het zijn grote schoenen om te vullen en sommige dingen zijn ook nieuw en spannend. Werken bij BVCM is echt een feestje, waarbij we als team kunnen lachen en huilen, maar altijd tot het beste resultaat komen", aldus Ryanne.

Voor het komende jaar staat focus centraal. Ryanne benadrukt dat er vanaf 1 januari 2024 geen ingrijpende koerswijziging zal plaatsvinden. Het fundament is gelegd, en de komende jaren zal BVCM samen met haar team de 'verbouwing' voltooien: elke dag een beetje beter.

Door ruimte te bieden aan talent van alle leeftijden wil BVCM haar doel bereiken: samen met klanten, leveranciers en partners blijven vernieuwen en innoveren.

Mochten er vragen/onduidelijkheden zijn naar aanleiding van bovenstaand bericht, schroom niet om contact met BVCM op te nemen.