INCASSOBUREAU IN DEN HAAG

Den Haag staat bekend als het politieke metropool van Nederland en heeft met 524.439 inwoners uitzicht op de Noordzee. Scheveningen en Kijkduin zijn veel bezochte badplaatsen en maakt Den Haag daarmee een internationaal toeristenoord. Vanwege haar internationale karakter biedt Den Haag vele mogelijkheden voor zowel nationale als internationale ondernemers.

Zowel (jonge) startups als langer bestaande ondernemingen geven een boost aan zowel de lokale als nationale economische markt. Een economische groei zet consumenten en ondernemers er weer toe om meer aankopen en/of zaken te doen. Incassobureau Den Haag begrijpt echter ook dat dit niet altijd betekent dat consumenten en ondernemers altijd in staat zijn om op tijd te betalen voor de afgenomen producten en/of diensten.

U kunt ervoor kiezen om de (krediet)risico’s te beperken door bijvoorbeeld te kijken of de persoon met wie u zaken doet wel betrouwbaar en kredietwaardig is. U kunt hierbij gebruik maken van een kredietrapport. Dit rapport geeft u inzicht in het betaalgedrag van uw huidige én potentiële klanten.

Incassobureau Den Haag inschakelen?

Wilt u de goede relatie met uw klant behouden maar wel uw rekeningen voor, de door u, geleverde diensten en producten betaald krijgen? BVCM kan u volledig ontzorgen binnen het gehele order-to-cash proces.

 

BVCM incasseert ‘No cure No pay’

Bij incassobureau Den Haag kunt u uw openstaande vorderingen No cure No pay laten incasseren. Wat houdt dit precies in? No cure no pay is letterlijk vanuit het Engels vertaald: geen oplossing, geen betaling. Als BVCM in het minnelijke traject de openstaande vordering niet weet te incasseren, dan zijn er voor u geen kosten. Er worden pas kosten in rekening gebracht, wanneer de debiteur uw rekening(en) betaalt.

Internationale incasso

Heeft u meertalige incassospecialisten nodig om ook buiten Den Haag (of Nederland) uw openstaande vorderingen te kunnen incasseren? Dan heeft BVCM incassobureau Den Haag dé oplossing voor u.

Vanuit Amsterdam spreken onze native speaking incassospecialisten uw debiteur aan in zijn of haar eigen taal. Tevens maakt BVCM deel uit van GCS (hét internationale incasso-netwerk), met meer dan honderd kantoren in negentig landen. Dat stelt BVCM in staat om ook wereldwijd voor u te