Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

INCASSOBUREAU IN UTRECHT

Met meer dan 349.000 inwoners is Utrecht de vierde grootste stad in Nederland. De stad bezit tevens het grootste treinstation van Nederland. Er reizen dagelijks zo’n 285.000 mensen via of naar Utrecht CS. Een belangrijke stad als we kijken naar het treinverkeer en het toerisme.

Ook de vele toeristische attracties trekken jaarlijks vele toeristen, denk bijvoorbeeld aan de Dom, de stadskanalen en de vele evenementen die jaarlijks worden georganiseerd. Utrecht biedt hiermee vele mogelijkheden voor zowel nationale als internationale ondernemers en bedrijven.Bij Incassobureau Utrechtbegrijpen wij echter ook dat een goede economie en welvaart niet altijd gelijk staan aan betalende klanten. Het kan altijd voorkomen dat klanten en/of ondernemers u niet of te laat betalen voor geleverde producten en diensten.

Ondanks meerdere herinneringen geen betaling ontvangen?

Openstaande vorderingen zijn niet bevorderlijk voor uw liquiditeit en kan tevens de relatie met uw klant schaden. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw openstaande vorderingen alsnog betaald te krijgen, zonder tijdsverspilling en onnodige kostenrisico’s.

Als incassobureau Utrecht kunnen wij u hier op meerdere manieren mee helpen. Wij bij BVCM geloven in de kracht van open communicatie en nemen daarom binnen 24 uur na de start van een incassotraject, telefonisch contact op met uw debiteur.

Bij incassobureau Utrecht krijgt u een vaste dossierbehandelaar, die er rekening mee houdt dat er voor iedere debiteur een andere benadering nodig is. Met een intensieve aanpak op maat en afgesteld op uw wensen behalen wij de beste en gewenste resultaten. Bij BVCM incasseren wij volgens een zeer klantgerichte en persoonlijke aanpak, de relatie met uw klant staat immers voorop.

 

Incassobureau Utrecht incasseert ‘incasso No cure No pay’

Wij gaan samen met de debiteur op zoek naar een concrete oplossing. Bij BVCM gaan wij middels telefonisch contact met de debiteur na waar het probleem zit, wat ons de mogelijkheid biedt om een betalingsafspraak te maken. In deze fase van het traject verhogen wij, volgens uw leveringsvoorwaarden of volgens de wettelijke norm, het oorspronkelijke factuurbedrag met rente en incassokosten.

Bij incassobureau Utrecht kunt u uw openstaande vorderingen No cure No pay laten incasseren. Dit houdt in dat wanneer het BVCM niet lukt om de vordering in het minnelijke traject te incasseren, er geen kostenaan uw adres zijn. Er worden pas kosten in rekening gebracht, wanneer de debiteur de openstaande vordering(en) daadwerkelijk betaald.

Internationale incasso van BVCM

Heeft u meertaligeincassospecialisten nodig om uw openstaande vorderingenook internationaal te kunnen incasseren? Dan bent u bij BVCM aan het juiste adres.

Onze native speaking incassospecialisten spreken uw debiteur aan in zijn of haar eigen (moeder)taal. Incassobureau Utrechtmaakt daarnaast deel uit van GCS (hét internationale incasso-netwerk), met meer dan honderd kantoren innegentig verschillende landen.

BVCM voorziet in alle onderdelen binnen de prospect-to-cash-keten. Wij bieden u volledige ontzorging middels de mensen en middelen van Incassobureau Utrecht.