Door een medewerker middels detachering voor een bepaalde periode bij u in te zetten kunt u bijvoorbeeld uw debiteurenbeheer een boost geven, achterstanden wegwerken, of uw processen en systemen optimaliseren. BVCM biedt kwalitatieve en professionele medewerkers op ieder gewenst functieniveau en voor elke financiële uitdaging.

Een ervaren financieel specialist nodig?
Vanaf het begin denken wij met u mee in uw uitdagingen met betrekking tot uw personele bezetting. Samen met u definiëren wij vooraf uw capaciteitsdoelstellingen en de gewenste invulling. Vervolgens selecteren wij de juiste professional voor uw creditmanagement- of finance-afdeling.

Gegarandeerde continuïteit
BVCM helpt u de continuïteit op uw financiële afdeling te bewaken en te verbeteren. Door de inzet van onze financiële medewerkers maken wij het onze klanten mogelijk om flexibel in te kunnen spelen op bezettingsvraagstukken.

Zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Ben je een creditmanagement- of finance-professional en wil je onze klanten helpen hun processen te optimaliseren of hun mensen te leiden? Kijk dan meteen even op www.werkenviabvcm.nl. Daar vind je de actuele openstaande posities, voor zowel vaste als banen voor een bepaalde periode.
42447-UC

Voordelen voor uw organisatie

  1. Continuïteit op uw financiële afdeling.
  2. Passende professionals voor uw financiële uitdaging.
  3. Specialisten met het juiste financiële DNA om uw organisatie verder te helpen.
  4. Optimalisatie van uw liquiditeit.

Bent u op zoek naar een vaste medewerker? Kijk dan eens op onze Werving & Selectie-pagina.
 

Waar staan wij voor:

  • Specialisme
  • Snel schakelen
  • Professionals
  • Persoonlijke intake