Ik ben op zoek naar personeel  

Ik ben op zoek naar personeel

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
De vraag naar goed personeel is groot, terwijl het aanbod in de markt daalt. Dat maakt het een grote uitdaging om passende kandidaten te vinden voor uw vacatures. Het uitgebreide netwerk van BVCM People in finance en creditmanagement staat garant voor professionele kandidaten. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen we voor u op korte termijn de meest geschikte werknemer selecteren.
  
Hoe doen wij dat?
Vooraf vragen we u in een persoonlijk gesprek naar uw eisen en wensen voor de vacature. Wij kunnen binnen ons uitgebreide en kwalitatief hoogstaande netwerk op zoek naar passende kandidaten.
Vervolgens selecteren wij potentiële kandidaten, houden diepgaande voorselectiegesprekken, voeren diploma- en referentiechecks uit en plannen - in overleg met u - de sollicitatiegesprekken in. Zodra u een definitieve keus heeft gemaakt, maken we een afspraak voor een eerste evaluatie.

Goede afspraken
Laten we voorop stellen dat we onze wervings- en selectiediensten uitvoeren op basis van 'no cure no pay'. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ook bespreken we vooraf met u hoe u de samenwerking wilt vormgeven. Wilt u een vooraf vastgestelde fee bij indiensttreding van de kandidaat of liever een andere constructie? Net wat u prettiger vindt.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar een baan?
Ben je een creditmanagement- of finance-professional en wil je onze klanten helpen hun processen te optimaliseren of hun mensen te leiden? Kijk dan meteen even op www.werkenviabvcm.nl. Daar vind je de actuele openstaande posities, voor zowel vaste als tijdelijke banen.
42447-UC

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij scheiden het kaf van het koren en voorzien u snel van een goede kandidaat. Onze dienstverlening strekt zich uit over alle functieniveaus. Of u nu een controller, CFO, creditmanager of debiteuren-beheerder zoekt, wij vinden hem of haar voor u.

Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u snel aan de juiste kandidaten.
 

Voordelen

  • Groot netwerk van (latent) werkzoekenden 
  • Persoonlijke intake
  • Assessment (optioneel)
  • Diploma- en referentiecheck op niveau