Ik ben op zoek naar personeel

Ik ben op zoek naar personeel

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
De vraag naar goed personeel is zeer groot, terwijl het aanbod in de markt beperkt is. Dat maakt het een grote uitdaging om passende kandidaten te vinden. Het uitgebreide netwerk van BVCM People in finance en creditmanagement staat garant voor professionele kandidaten. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring kunnen wij voor u op korte termijn de meest geschikte werknemer selecteren.
  
Hoe doen wij dat?
Vooraf vragen we u in een persoonlijk gesprek naar uw eisen en wensen voor de vacature. Wij kunnen binnen ons uitgebreide en kwalitatief hoogstaande netwerk op zoek naar passende kandidaten.

Vervolgens selecteren wij potentiële kandidaten, houden diepgaande voorselectiegesprekken, voeren diploma- en referentiechecks uit en plannen - in overleg met u - de sollicitatiegesprekken in. Zodra u een definitieve keus heeft gemaakt, maken we een afspraak voor een eerste evaluatie.
 
Goede afspraken
Laten we voorop stellen dat we onze wervings- en selectiediensten uitvoeren op basis van no cure, no pay. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Ook bespreken wij vooraf met u hoe u de samenwerking wilt vormgeven. Wilt u een vooraf vastgestelde fee bij indiensttreding van de kandidaat of liever een andere constructie? Net wat u prettiger vindt.
Wat kunt u van ons verwachten?
Wij scheiden het kaf van het koren en voorzien u snel van een goede kandidaat. Onze dienstverlening strekt zich uit over alle functieniveaus. Of u nu een controller, CFO, creditmanager of debiteurenbeheerder zoekt, wij vinden hem of haar voor u.

Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u snel aan de juiste kandidaten.

Op zoek naar een baan?
Ben je een creditmanagement- of finance-professional en wil je onze klanten helpen hun processen te optimaliseren of hun mensen te leiden? Kijk dan meteen even op onze vacaturepagina. Daar vind je de actuele openstaande posities, voor zowel vaste als tijdelijke banen.
 

Voordelen

  • Groot netwerk van (latent) werkzoekenden 
  • Persoonlijke intake
  • Assessment (optioneel)
  • Diploma- en referentiecheck op niveau