Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

​BVCM Antilia bestaat 10 jaar!

Vandaag is het exact 10 jaar geleden dat BVCM aankondigde te hebben getekend voor de aankoop van International Debt Collector Antillia (IDCA N.V.) in 2007.

De voorgestelde aankoop van IDCA N.V. maakte destijds deel uit van een strategisch initiatief om BVCM haar activiteiten in Noord- en Zuid-Amerika, en de Antilliaanse markt in het bijzonder, sterk uit te breiden en daarmee haar belangrijkste klanten nog beter te kunnen ondersteunen.


10_jaar_jubileum_BVCM_Curacao

"Wij zijn zeer verheugd deel uit te gaan maken van de BVCM familie en kijken er naar uit om BVCM nog beter te kunnen vertegenwoordigen in onze toekomstige rol”, sprak Norbert van der Zalm (directeur van IDCA) destijds.

Tijdens de ondertekeningsbijeenkomst spraken André Groot (algemeen directeur BVCM) en Norbert van der Zalm (algemeen directeur BVCM Antillia destijds IDCA N.V.) vol enthousiasme hun eerste plannen voor de toekomst uit. "Tegen het einde van 2007 zullen wij in Willemstad seminars organiseren en starten met een veranderingsprogramma dat zowel mensen als bedrijven met hun cash & kredietbeheer zal helpen”.

Vandaag de dag bevindt BVCM Antilia zich nog steeds in een prachtig pand met uitkijk op zee, gelegen aan de Pietermaai 23, te Curaçao. Dagelijks werkt een team van enthousiaste medewerkers hard om het debiteurenbeheer en incassotraject van klanten op de gehele ABC, Caribbean en Noord- en Zuid-Amerika op te verzorgen.

Na 10 mooie jaren kunnen wij met trots spreken over een succesvolle en zeer prettige samenwerking. Op naar de volgende 10 jaar!