421991
Met Business Process Outsourcing (BPO) van BVCM, nemen wij al uw credit management-processen uit handen. U kunt het volledige facturatie- en debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze experts uitbesteden: vanaf het versturen van de factuur, het verwerken van de betalingen tot en met eventuele juridische maatregelen.
 
Persoonlijke aanpak
Onze professionals ontzorgen u volledig. Ze manen uw debiteuren uit uw naam aan, schriftelijk én telefonisch. Daarbij verliezen zij nooit uit het oog dat het uw debiteuren zijn en hanteren een persoonlijke, klantbehoudende benadering. Door regelmatig met u te evalueren, optimaliseren we de processen en bewaken we het afgestemde beleid. Bovendien biedt de software die wij gebruiken u de mogelijkheid om 24/7 mee te kijken. Door onze kennis en ervaring kunnen we voor u uitstekende resultaten behalen en daarmee een lagere DSO en minder afschrijvingen.
 
We voorzien onze klanten o.a. van flexibele e-Invoicing, facturering en betalingsmogelijkheden, die ervoor zorgen dat het doen van zaken met uw klanten wordt vereenvoudigd, ook op internationaal niveau. We zorgen ervoor dat onze klanten toegang krijgen tot de meest uitgebreide debiteurenbeheer- en incasso tools om follow-up te kunnen geven aan achterstallige betalingen. Ook customerservice en dispuut-management maken onderdeel uit van het platform waarmee, naast up-to-date, transparante historische financiële informatie en de lopende status van de betalingsgegevens realtime ondersteuning kan worden geboden.

Voordelen van outsourcing
Wanneer u het debiteurenbeheer aan de professionals van BVCM overlaat, verminderen uw kosten, vergroot u uw liquiditeit en houdt uw organisatie meer tijd over voor haar core business. Dit resulteert weer in een hogere klanttevredenheid. Daarnaast bent u verzekerd van continuïteit.
 
Bereken uw ROI
Bereken nu uw ROI door middel van onze efficiëntie spreadsheet. Deze (gratis) spreadsheet geeft u inzicht in de efficiency van uw huidige proces. Door middel van deze sheet kunt u ontdekken hoe een BPO oplossing van BVCM u helpt uw kosten te verminderen en cashflow te verbeteren.
42525
Als u het debiteurenbeheer aan de professionals van BVCM overlaat, bent u verzekerd van continuïteit.

Voordelen

  • Lagere kosten
  • Meer liquiditeit
  • DSO verlaging
  • Hogere klanttevredenheid