Ik wil graag een advies gesprek

Ik wil graag een advies gesprek

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
Met Business Process Outsourcing (BPO) van BVCM, nemen we al uw creditmanagement-processen uit handen. U kunt het volledige facturatie- en debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze experts uitbesteden: vanaf het versturen van de factuur, het verwerken van de betalingen tot en met eventuele juridische maatregelen.

Persoonlijke aanpak
Onze professionals ontzorgen u volledig. Ze manen uw debiteuren uit uw naam aan, schriftelijk én telefonisch. Daarbij verliezen zij nooit uit het oog dat het uw debiteuren zijn en hanteren een persoonlijke, klantbehoudende benadering. Door regelmatig met u te evalueren, optimaliseren we de processen en bewaken we het afgestemde beleid. Bovendien biedt de software die wij gebruiken u de mogelijkheid om 24/7 mee te kijken. Door onze kennis en ervaring kunnen we voor u uitstekende resultaten behalen en daarmee een lagere DSO en minder afschrijvingen.


Voordelen van outsourcing
Wanneer u het debiteurenbeheer aan de professionals van BVCM overlaat, verminderen uw kosten, vergroot u uw liquiditeit en houdt uw organisatie meer tijd over voor haar core business. Dit resulteert weer in een hogere klanttevredenheid. Daarnaast bent u verzekerd van continuïteit.Business Process Outsourcing (BPO) van BVCM, nemen we al uw credit management-processen uit handen. U kunt het volledige facturatie- en debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze experts uitbesteden: vanaf het versturen van de factuur, het verwerken van de betalingen tot en met eventuele juridische maatregelen.
 
Debiteurenbeheer efficiëntie 
spreadsheet
Op een eenvoudige wijze uw ROI berekenen? Maak dan nu gebruik van efficiëntie spreadsheet. Deze toont u na het invullen de efficiëntie van uw huidige proces(sen). Door middel van de sheet kunt u ontdekken hoe een e-Invoicing oplossing van BVCM u kan helpen om te besparen op uw kosten en cashflow (of geldstroom) kan optimaliseren.

Bereken hier uw efficiency

Meer weten?
Wilt u weten wat de voordelen van outsourcing voor uw organisatie zijn? Wij vertellen het u graag.
Outsourcing
Als u het debiteurenbeheer aan de professionals van BVCM overlaat, bent u verzekerd van continuïteit.
 

Voordelen

  • Lagere kosten
  • Meer liquiditeit
  • DSO verlaging
  • Hogere klanttevredenheid