Ik wil graag een advies gesprek

Ik wil graag een advies gesprek

BVCM logo   +31(0)20 -3460746
Met Business Process Outsourcing (BPO) van BVCM, nemen we al uw creditmanagement-processen uit handen. U kunt het volledige facturatie- en debiteurenbeheer met een gerust hart aan onze experts uitbesteden: vanaf het versturen van de factuur, het verwerken van de betalingen tot en met eventuele juridische maatregelen.

Persoonlijke aanpak
Onze professionals ontzorgen u volledig. Ze manen uw debiteuren uit uw naam aan, schriftelijk én telefonisch. Daarbij verliezen zij nooit uit het oog dat het uw debiteuren zijn en hanteren een persoonlijke, klantbehoudende benadering. Door regelmatig met u te evalueren, optimaliseren we de processen en bewaken we het afgestemde beleid. Bovendien biedt de software die wij gebruiken u de mogelijkheid om 24/7 mee te kijken. Door onze kennis en ervaring kunnen we voor u uitstekende resultaten behalen en daarmee een lagere DSO en minder afschrijvingen.


Voordelen van outsourcing
Wanneer u het debiteurenbeheer aan de professionals van BVCM overlaat, verminderen uw kosten, vergroot u uw liquiditeit en houdt uw organisatie meer tijd over voor haar core business. Dit resulteert weer in een hogere klanttevredenheid. Daarnaast bent u verzekerd van continuïteit.
Debiteurenbeheer efficiëntie 
spreadsheet
Hoe efficiënt is uw huidige debiteurenbeheer? Bereken nu uw ROI door middel van onze efficientie spreadsheet. Deze (gratis) spreadsheet geeft u inzicht in de efficiency van uw huidige proces. Door middel van deze sheet kunt u ontdekken hoe de creditmanagement oplossingen van BVCM u kunnen helpen om uw kosten te verminderen en cashflow te verbeteren.

Download Spreadsheet
 
Meer weten?

Wilt u weten wat de voordelen van outsourcing voor uw organisatie zijn? Wij vertellen het u graag.

Outsourcing
Als u het debiteurenbeheer aan de professionals van BVCM overlaat, bent u verzekerd van continuïteit.
 

Voordelen

  • Lagere kosten
  • Meer liquiditeit
  • DSO verlaging
  • Hogere klanttevredenheid