Onze BVCM/Call2Collect servicedesk voor DirectPay is bereikbaar via directpay@call2collect.com

Lees hier het volledige bericht.

Even voorstellen: onze nieuwe collega Mariska

Geachte relatie,

Ik stel mijzelf graag aan u voor. Mijn naam is Mariska Hoogerwaard en ik maak sinds januari 2019 deel uit van het internationale BVCM-team. Ik versterk het team niet vanuit de vestiging in Amsterdam (Nederland) of Willemstad (Curaçao), maar vanuit de prachtige Italiaanse Bloemenrivièra. Bij BVCM kan ik mijn passie voor talen en credit management goed kwijt!


Introduction_Mariska_BVCM
Ik heb ruim 6,5 jaar ervaring binnen credit management, zowel in de rol van internationaal incassospecialist als accountmanager (sales). Ook bij BVCM bekleed ik deze gecombineerde functie. Ik richt mij voornamelijk op de incassovorderingen in Zuid-Europa en ben dé contactpersoon voor Frans- en Italiaanstalige relaties.

Kwaliteit, professionaliteit en goede communicatie (in het Nederlands, Frans, Italiaans, Duits of Engels), zowel richting debiteur als de opdrachtgevers van BVCM, staan bij mij voorop.

Ik kijk uit naar onze samenwerking! Indien u vragen heeft m.b.t. buitenlandse incasso’s of wanneer u al concreet hulp wilt inschakelen bij het incasseren van (internationale) vorderingen door BVCM, aarzel niet mij te contacten!

Ik ben voor u bereikbaar op +31 (0)6 42 36 89 62 of per e-mail op m.hoogerwaard@bvcm.nl!

Met vriendelijke groet,

Mariska